Dzięki za pozdrowionka. Również pozdrawiam...
Dzięki za pozdrowionka. Również pozdrawiam...
roberto147
pozdrawiam kierowce szarej 156 sw SZY widzianą wczoraj na obwodnicy bielska-jakos kolo 18
i
srebrnej 156 KOS widzianą dzis kolo 8 na komorowickiej
![]()
Pozdrawiamy Viktoriejuz tak publicznie dzisiaj
dzieki za droge powrotna na tychy z kato wczoraj
aaa i danke za uratowanie pare stowek przed Misiakami
Dokładnie obok takich felg nie da się przejechać obojętnie
Dzieki i rowniez pozdrawiam
Czesto tam stoi bo dalej jade do roboty autobusem zakładowym do Katowic
P.S
A skad wiesz ze to napewno mojana pewno nie po ramkach i felgach
Pozdro![]()
a poza tym często ją tam widuje bo sam często podwożę tam mamę na pociąg
![]()
Pozdrawiam kolege mijanego dzis po 16 w Zabrzu niedaleko BP kolo ronda - kolega mial chyba rejestracje SMI - jesli dobrze spojrzalem. Lapki byly![]()
Hahah, to było dobre! Najpierw myślę sobię, WOW!!! ale zapalony Alfisti! nikt mnie jeszcze nigdy nie pozdrawiał z takim entuzjazmem! i te łapki na zewnątrz autka, strasznie miłe to byłoOczywiście rura, dojeżdżam, i najpierw widzę rej ST, potem znaczek GTA..., no ale całkiem mnie oświeciło dopiero jak zobaczyłam "banany"
Piotras oczywiście gaz do dechy a ja za nim, bo na CB ostrzegali przed misiakiami na Murckach. Gonię Cię, gonię, migam swiatłami jak stroboskopem, wymachuje rękami, myślę sobię, kurcze, jak wjedziesz z takim impetem na te Murcki, to po Tobie, kontener weselnej nie Twój, że o punktach nie wspomnę
) Jak zwolniłeś i się zrównaliśmy, zobaczyłam, ze jedziesz z Monią, ona się promiennie uśmiecha, a ja do Niej "czytaj z ruchu ust! MISIAKI, MI SIA KI, POLICJA!" Długo tej jazdy nie zapomnę
![]()
żeby nie było OT, pozdrawiam Was również cieplutko, do następnego razu!![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
hhehehe dokladnie tak byloz naszej perspektywy to wygladalo tak
zapingalamy bo jakeis porshe cos probowalo no to ogien patrze alfica klubowa podjexdzam blizej mowie do Moniki patrz Viktoria smiga no faktycznie migacze wszystko cosie dalo zalaczone raczki te sprawy zapingalamy dalej nagle viktoria podjexdza ja zwalniam i zaczyna probowac nam cos przekazac my sie smiejemy bo nie wiedzialem o co kaman a po chwili zalapalismy ze pewnie misiaki na 50
ale najlepsza to byla pogaducha na swiatłach przed browarem hee
![]()
Dzięki
![]()
Ja również pozdrawiam kolegę.
Ostatnio edytowane przez Mania ; 02-08-2011 o 19:44
czisi pozdrawiam pogadał bym troszke ale czas mnie gonił![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750