A to od Ciebie Majster miałam dzisiaj wizytówkę za wycieraczkąA już chciałam pytać, któż to zaprasza mnie do alfaholików, jak ja cała w naklejki obklejona
Również serdecznie pozdrawiam - w tygodniu zawsze tam znajdziesz moją lalkę
![]()
A to od Ciebie Majster miałam dzisiaj wizytówkę za wycieraczkąA już chciałam pytać, któż to zaprasza mnie do alfaholików, jak ja cała w naklejki obklejona
Również serdecznie pozdrawiam - w tygodniu zawsze tam znajdziesz moją lalkę
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
pozdro dla kolegi z czarnej 156 przed FL który wczoraj machał mi w zabrzu dodam ze jechał bez tablicy![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
kto parkuje błękitną 147 na szopienicach w bocznej od bednorza?na rameczkach
Pozdrawiam piękną łapę z 156 STA![]()
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
a ulice dalej parkujemy w trojke 147 na ramkach
w factory
![]()
kolege z chorzowa pozdrawiam z czerwonej FL który stał obok mnie na AKS-ie pewnie byłeś też na bagietce hi hi
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrawiam kolege w 159SW na SCI mijanego dzisiaj w Pszczynie,jechałem czarna Mito i za późno zajarzyłem![]()
a ja chcialam pozdrowic serdecznie piekna Belle w pieknej Bellidzis az dwa razy i ostatnio jakies dwa dni temu
milo mi bylo bella147
aaa, i pozdrawiam serdecznie kolege w srebrnej 156 2 dni temu po godzinie 14 kolo BP na zywieckiej, fajna sprawa stalismy razem na skzyzowaniu, swiatelka , awaryjki i spogladanie w lusterko bylo
czy Ty przypadkiem nie pracujesz w Cooper Standard??![]()
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
a ja pozdrawiam alfiste w 156 w MCdonalds na mogilanach![]()