Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jak sw to pewnie kamilll
Jak jednak 166 na nowym parkingu od strony orlika to majkeldg
Jak jednak 147 to kobitka kamillla
A jak jednak gt od strony orlika to moja
:p

to zależy jak patrzeć :lol:
bo tak między przedszkolem a kościołem to jest górka i chodnik - i tam raczej nikt zdrowy autem nie wjedzie :-)

kierownika 156 ktory mnie gonil od 3 stawow az do murcek pozdrawiam

btw. ramki sie sprawuja?

pozdrowienia dla Kierowcy ciemnej Alfy 159 W kombi chyba na WY ?? który wczoraj po godzinie 22 smigal po ursynowie:) Wyjeżdżałem z koncertowej na Aleje Komisji Edukacji Narodowej ciemną 166. Szkoda ze uciekles gdzies w bok na Puławskiej :)

Chyba raczej Sosnowiec to prawie Warszawa :P

to ja poszaleję :)
- pozdro dla kierownika jasnej 147 wczoraj po południu na frysztackiej w cieszynie - odmachnięte :)
- pozdro dla kierownika czarnej 159 w sedanie dzisiaj rano na małym rondzie, również cieszyn - odkiwnięte :)
- pozdro dla jasnej poliftowej 156 w goleszowie, w ostatniej chwili zauważyłem, troszkę miałeś nagiętą prędkość ;)

krótko kręcę się po okolicy alfą i szczerze to nie spodziewałem się takiego wysypu machantów ;)

to ja bylem...pzdr

- - - Updated - - -

i pozdrawiam klubowe 147 chyba sbe, widziane wczoraj na dk 94 kawalek za gorniczym...lapki byly ;)

Mikey to Ty mnie zbłyskałeś dziś po 14 przed Okrajnikiem?? srebrna 156 SZY... mniemam że to Ty.

Pozdrawiam jeszcze czerwoną Gtv KRA... na trasie Sułkowice- Sucha Beskidzka. około13 30.

a ja dziekuje za przypomnienie o nie wlaczonych swiatlach - Kraków kolo ronda przy Klasztornej

Witam.

Pozdrawiam właścicielkę/właściciela AR 156 w sedanie na sosnowieckich blachach (bez ramek klubowych), która stała ze mną "dupka w dupkę" na parkingu pod Auchan w Sosnowcu.
Pozdrawiam również właścicielkę?? oramkowanej 156, która mrugnęła mi na Piekarskiej, na Leopoldzie w Jaworznie. Sorry, za spóźnioną reakcję, ale słońce waliło mi prosto w oczy i nie widziałem dokładnie.

Pozdro.
Orson.

Amortyzatory
Powrót