Pozdrawiam 159, z którą pozdrawialiśmy się w ubiegły czwartek w Mysłowicach.
Pozdrawiam 159, z którą pozdrawialiśmy się w ubiegły czwartek w Mysłowicach.
A ja chciał bym pozdrowić kolege z 156 z klubowmi ramkami. Widzianego przed wczoraj w Jaworznie na borach. Chciałem machnać ale za pozno zobaczylem. tylko ramki w lusterku widzialem.
a Ja pozdrawiam kolege który wczoraj w parku chorzowskim zapytał mnie gdzie można kupić taką koszulke(Miałem na sobie oczywiście, "Eco driving? No Thanks!" )
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
Pozdro dla kierownika czarnej 147 widzianego na wylocie z Wadowic na KrakówPomachane, Odmachane...
Pozdrawiam czarną 166 2,4 JTD (KOS...) widzianą na podziemnym parkingu pod Niwą w Oświęcimiu - ta wizytówka to moja sprawka![]()
Pozdrawiam czarną 156SW 1.8 parkującą na ul.Łopackiego w Krakowie naprzeciw szpitala ok.godziny 10.
pozdrawiam srebrną 156. odmachanewidzieliśmy się na PL. Londzina w Cieszynie około godz. 16
a ja chciałem pozdrowic wszystkich z gliwic,szczyrku i bielska widzialem kilku ale ramek nie mam więc pewnie nie zwróciliście uwagi![]()