Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kto był 26(sobota) w energy? :D
stało kilka belli na parkingu, ale nie widziałem ramek bo się nie przyjrzałem:)
te które pamiętam to srebrna 147 KR, stała obok mojej i czarna KOS/lub KLI XD

Ostatnia edycja:
Porawiam dzisiaj widzianego Himka na terenach przemysłowych , jechał żeś za mną i nie widzałeś awaryjek :(

O kuchnia, to przepraszam poprawię się :( Zamyślony musiałem być :D
albo to ten blask koleżanek które ze mną jechały mnie oślepił :D

Pozdrawiam alfistę z GT spotkanego wczoraj pod lidlem. Miło się gawędziło :)

Pozdrawiam alfiste z 156, widzialem dzis o 17:15 obok plazy w Rybniku, w samochod zapakowana cala rodzinka. Akurat przechodzilismy przez pasy ;)

Pozdrawiam kierowcę ze 156, kolor myszowaty, czarna klapa bagażnika i włoska flaga oklejona przez całą długość samochodu. Ok godzinę temu na światłach koło M1 w czeladzi ;)

Wepchnąłem się przed Ciebie Iveco Daily ;)

Pozdrowionka dla właściciela srebrnej 156 FL 1.6 TS która stała u mechanika na Jasnowicach ze sprzęgłem. Bardzo "chwalił" łatwość dostępu i wymiany sprzęgła w twoim aucie ;)

Pozdrowienia dla oramkowanej 156 na Krakowskich blachach sunącej przez "Krakowską" w Jaworznie, oraz pozdrowienia dla SoulSucker'a (najprawdopodobniej się minęliśmy dziś wieczorkiem obok elektrowni :D

Pozdro dla kierowcy :)
Wpadnij na spota
137.jpg

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla Proxima, który mnie dzisiaj rano omrugał na drodze :)

Pozdrowienia dla Proxima, który mnie dzisiaj rano omrugał na drodze :)
Pozdrawiam również. Z daleka widziałem auto, a potem Twój uśmiech szeroki :D

- - - Updated - - -

Kto ma dziwnie zielone GTV z ramkami? Widziane dziś na zjeździe Sośnica przed 7 rano. Mrugałem, ale chyba nie zauważył ;) Ramki za to wypatrzyłem.

Pozdrawiam kierowce 155 z którym mijałem się dziś w Płazie ok 15, łapki poszły z obu stron

Amortyzatory
Powrót