kobe leciałeś wczoraj 88 jesli tak to pozdrawiam
kobe leciałeś wczoraj 88 jesli tak to pozdrawiam
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej (nalepa klubowa na szybie też była) i ospoilerowanej srebrnej 156 widzianej na rondzie Kocmyrzowskim dziś ok 11:50Darłem z buta to nawet nie machałem.
Ja macham do Alfistów, 2 razy odmachli, raz kierowca granatowej 156, a raz srebrnej 145, kiedyś jechałem obok właściciela srebrnej 166 w Prokocimiu w Krakowie, który sie nawet uśmiechał, a więc nie każdy kierowca nowszej Alfy nie zwraca uwagi na innych
a ja pozdrawiam czarną 159 oramkowaną na SBL widzianą na Brzęczkowicach wczoraj ok 18.50zatrąbiłam, kolega odmachał łapką i poszły awaryjki z obu stron
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja dopiero teraz zauważyłem że pod Dębowymi Tarasami przy SCC stoi czerwona 147 z ramkami SD...... Pozdrawiam i polecam coś zrobić z tymi wiszącymi linkami od ręcznego bo aż mi się słabo robi jak takie coś widzę![]()
To kierownika czarnej 147 z ramkami, ciemne szybki z tyłu dziś ok 16.05 na światłach na Koszelewie, kolega jechał na Będzin, ja zawracałem na Dąbrowe..nie wiem czy zauważyłeś mnie, bo dość szybko przemknąłem ...ale pozdrawiam![]()
srebrna 156 dziś o 16.45 na Laryskiej w m-ce machałeś ale za późno zauważyłem, poza tym chyba izane o 16.50 na obzeżnej widziałem ale chyba bo też spojler w tej 156 był
okolo 15:00 na grochowskiej oramkowana 145
okolo 20:00 okulickiego granatowa GTV ze stuknietym bokiem i ramka tylko z tylu.
Dzisiaj w Siemianowicach na Michałach pod Simply na Kościelnej obok przychodni dziecięcej stała srebrna chyba 166 na ramkach. Pozdrawiam akurat odwoziłem siostrę do bloku obok![]()
Pozdrawiam Kolegę z AR 147 przed FL, która zepsuta stała na poboczu ul. Kozielskiej w Gliwicach na wysokości cmentarza centralnego ok godz. 20. Mam nadzieję że nic groźnego...