Pozdro dla klimoo którego Gtv stała dziś ok 11 pod galerią w Chrzanowie![]()
Pozdro dla klimoo którego Gtv stała dziś ok 11 pod galerią w Chrzanowie![]()
A ja pozdrawiam świeżaka, na SY, na strzelców w Bytomiu, chyba nie bardzo czaił o co chodzi ;///
Pozdrawiam kierownika czarnej 147 widzianego dzisiaj w Strumieniu który jakoś pomachał mi samym palcem bez entuzjazmukoło 16 - tej
![]()
Pozdrawiam czarna 155 na klubowych ramkach o nr rej. RMI widziana godzine temu pod piekarnia ,,Kłos'' w Tychach- czekalem chwile, ale nikogo nie bylo w aucie...
pozdrawiam kolege w czarnej 156 SW na ramkach koło multi w zabrzu parę fałvików i beemek musiałem powyprzedzać by Ci pomachać![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrowienia dla Gene, gdyby nie van przede mną pewnie zobaczyłbym twoja Gtv-kę wcześniej![]()
szybka akcja była po opanowaniu warunków na drodze
z lewego na środek potem na prawy
potem środek, potem lewy
i już jadymy dali
( nikomu nie zajechałem , nikogo nie zmusiłem do hamowania itp -- słwoem pomogłem sobie , nie zaszkodziłem nikomu )
no i pozdrawiam kogoś ze 159 sw ciemna na WR ale śmiga po DG
raz światełka i łapka były a ostatnio przypolowałem koło poczty to i wizytówka poszła wraz z pozdrowieniami bo akurat długopis miałem to wypisałem )
Pozdro dla kierowniczki z czarnej, poliftowej 147, która leciała od Statoila w stronę ul. SienkiewiczaJuż prawie wyhamowałem do 0...żeby Cie wypuścić z krzyżówki, ale Ci zgasła Bella
a także pozdro dla michal_wce, który był widziany kilkadziesiąt metrów za w/w skrzyżowaniem
![]()
marshall - jeśli chodzi o twój konkurs to mam coś takiego (lekko naginając reguły)... ile pkt za dublet
(a nie oramkowanych byłoby więcej - 156, 156 SW i Gtv, no i pod sądem 166)
Ostatnio edytowane przez Archi ; 21-10-2011 o 11:07