a ja NIE !!!! pozdrawiam kogos kto dzis na ramkach o 5:30 rano na koperniku w zabrzu jak zmieniałem koło przejechał obok i nawet nie pomachał![]()
a ja NIE !!!! pozdrawiam kogos kto dzis na ramkach o 5:30 rano na koperniku w zabrzu jak zmieniałem koło przejechał obok i nawet nie pomachał![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam granatowa GTV na tablicach SBI mijana dzis kolo 18 na przejezdzie w Lędzinach... Światła byly, lapki tezCo Ty robiles w Lędzinach kolego
![]()
Dzisiaj w Krakowie kolo 10:00 rano na Limanowskiego - srebrna 156 1.9jtd z ramkami. Byly dlugie i awaryjne![]()
A jesli przed liftowa i szybko jadąca to JAA bo w tych godzinkach leciałam na bb swoim bolidem_ odp dla kotleta
Pozdrawiam chłopaczka który mnie ładnie pozdrowił łapką w sobote około godzinki 14 na żywieckiej w bb..tylko z racji czasu juz nie pamietam czy to była 159 czy 156...rozmawialam wtedy przez tel ale machałes ostro..dzieki
...I także chłopaczka w ciemnej 147 na sobieskiego w kętach...yy bodajze w pt około 13..tylko spojrzenie bo wyłoniłes sie tak zza tych aut ze w ostatniej chwili Cie zobaczyłam...nie byłabym soba gdybym nie zlustrowała Twojej belli w lusterkach...piekna była ale z racji przywiązania szacunku i milosci do swojej moja pi ekniejsza
pozdrawiam!
A ja jestem tu nowy i chciałem sie ze wszystkimi serdecznie przywitaćWitam