No to kierownika z pasażerką z ciemnej 156 SBE....ok 20.10 na trasie z Katowic do rozjazdu na Będzin i Sosnowiecfajnie się jechało,szkoda ze tak krótko
![]()
No to kierownika z pasażerką z ciemnej 156 SBE....ok 20.10 na trasie z Katowic do rozjazdu na Będzin i Sosnowiecfajnie się jechało,szkoda ze tak krótko
![]()
Przecież to jo byłemRównież pozdrawiam,widze ze diabeł w ciebie wstępuje za kieronką heehe
![]()
Kurde no widzisz nie byłem pewienw końcu ktoś mi odpisał w tym temacie
![]()
Ja od razu cię poznałem po felach no i blachy SD i wszystko jasne..Pzdr
Więcej tego błędu nie popełnię,ale wiesz ciemno było
koniec offtop
To jeszcze pozdrowię kolegę z też ciemnej 156sw chyba KCH?? zaraz za rozjazdem Będzin-Sosnowiec,ale kierownik chyba nie zrozumiał o co chodzi...albo zrozumiał ze suszarka za górką...![]()
Pozdrawiam siwą Alfe GT na tablicach ST81..., ktora stala kolo Mc'Donalds dzis w Tychach o 21... Czekalem chwile az przyjdzie wlasciciel, ale musialem jechac.
Pozdrawiam kierownika bądź kierowniczke czarnej 156 sedan KCH widzianą dzisiaj ok 16 pod strażą w Regulicach. Jechałem za Tobą kawałek ale Omegą taty, ale bardzo miło było zobaczyć Alfa na Chrzanowskich blachach z podkładkami pod tablicamiPozdrawiam
A ja NIE pozdrawiam pana w fioletowej GT który wczoraj w miejscowości Nawojowa wyprzedzał na podwójnej ciągłej i skrzyżowaniu w dodatku tak że szedł mi na czołówke i musiałem uciekać na chodnik.
Krzych ja to Cię chyba kiedyś pod braksem w mysłowicach widziałam...
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrowienia dla czerwonej 156 przy Brzęczkowickim cmentarzu na rej. STA.
Jak i dla srebrnej 166 na SM również w Mysłowicach, machałem koledze, ale nie wiem czy zauważył![]()