Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowcę srebrnej 156, który mi odmachał podczas przejazdu koło "falowców" na Klimzowcu :)

Pozdrawiam kolegę z czarnej GT rejestracje bodajże Gorlice ;) Zdziwiony trochę, ale jak pokazałem smycz Alfaholików, to się zorientował o co chodzi i dlaczego jakiś gościu z dostawczaka mu mruga ;) Było to przed 8 rano na Sośnicy. Chwilę za nim w lusterku widziałem czerwonego SW na ramkach.
Później ok 14 w Rudzie Śląskiej pozdrawiam kolegę z 156 SL, który również był mega zdziwiony :P

Kto machał mi wczoraj w Rudzicy ze 156? Pozdrawiam :)

Pozdrowienia dla Michala Kolata widzianego około 16 i czy Twoja AR stała dziś na farnej około 21 ?

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

a to jo sie pozdrowia moja siostra widziano dzisioj rano jak sie jechoła do roboty takom bordowom GyTy ( ujowom na ropa oczywiście )

ale się dziwnie paczy na "swoje" autko na drodze z innego autka

Pozdrawiam kierownika i pasażerke jadących dzisiaj koło godz. 7.30 srebrną 156'tką na blachach SJZ na A1

Czarna GT na rondzie Chorzów Batory około 13:00, pozdrawiam :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Pozdrowienia dla himka oczywiści było pomachane, pomrugane i dzięki że mnie wpuściłeś przed tym mostem bo mi wszystkie wyjazdy na Katowice pozamykali

Pozdrawiam czarna 156 sw jadacy od strony niegowonic wyprzedzajaca mnie na zakrecie dosc ostrym po 5 rano.

Pozdrawiam kierownika czarnej 147 SCI na klubowych ramkach stojącego dzisiaj koło 13:30 pod Biedronką w Pawłowicach - ładne felgi :)

Pozdrawiam kierownika bliźniaczej białej Julki na klubowych ramkach i Katowickich blachach który dziś stał w Bielsku o 17.20 na światłach kolo Vienny naprzeciwko mnie. Było pomrugane :)

Ostatnia edycja:
- - - Updated - - -

Tak jest!
A Twoja jak wygląda?

Czarne 156 lift SW z lekko uszkodzonym prawym przodem... jeśli dobrze myślę to często się mijamy między Ustroniem a Goleszowem :-)

Wysłane z mojego K7205 przy użyciu Tapatalka

Dodano po 3 minutes:

Swoją drogą kto po Ustroniu jeździł wczoraj 147 po lifcie? Ramka klubowa tylko z tyłu była... W każdym razie myślałem co by Ci skroić felgi :-D

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę białej 147 widzianej w jaśle na rondzie. Pięknie prezentuje się w tym
kolorze

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierownika srebrnej 156 kombi mijanego wczoraj na Mikołowskiej w Tychach ok 14:45-15;15.Pomachane było:D

Pozdrawiam alfistę z 159 spotkanego na gierkowce, który wyjeżdżał ze stacji benzynowej. Było pomrugane :-)

Wysłane z mojego GT-B5330

Kto w Ustroniu srebrnym 156 sedan próbował słup przestawić przy nawrotce? :D

a my pozdrawiamy kierowcę czarnej 147 po FL na blachach SD, alfa na ramkach tylko z tyłu. z przodu rejestracja za szybą. Kolega spotkany wczoraj popołudniu na S1 tuż przed zjazdem na Pyrzowice...

Pozdrowienia dla czarnej giulietty - piekary obwodnica :)

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót