dzisiaj pomachał mi gostek w 156 na czeskich blachachot. taka ciekawostka
dzisiaj pomachał mi gostek w 156 na czeskich blachachot. taka ciekawostka
pozdrawiam kierownika ciemnografitowej 166 widzianej dzis do południa w Skawinie, na krakowskich blachach, nie wiem czy nie czasem maateusz...
nie ma już BELLI..., czekam na lepsze czasy....
Pozdrawiam parę w czerwonej Brerze z którą pomykaliśmy A4 w stronę Krakowa w sobotę po południu, oczywiścieiste lewym pasem ponad 200
Łapki oczywiście były gdy się zrównaliśmy przed bramkami, zayebiste uczucie![]()
Skoro tak się pięknie pozdrawiacie to ja również kogoś pozdrowię, a co!Pozdrowienia od czarnej 147 z Częstochowy dla srebrnej 156 kombi również na rejestracjach SC. Wlecieliśmy wieczorem, do miasta w niezłym tempie.
Ostatnio edytowane przez simson ; 08-11-2011 o 00:04
Pozdro dla kierownika ciemnoniebieskiej 145 zaparkowanej w niedziele na parkingu na Łysej Polanie![]()
ps.wycieczka w góry mam nadzieje udana![]()
'Nie uważaj się za fana motoryzacji póki nie kupisz Alfy,póki nie doświadczysz huśtawki bólu,rozczarowania i agonii po krótkiej chwili gdy wszystko jeszcze działało i byłeś na dobrej drodze'
Jeremy Clarkson
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrawiam ciemną 156 z ramkami widzianą dziś na trasie Babice Libiąż ok 11:30, nie zdążyłem machnąć nawet ale pozdrawiam![]()
Pozdrowienia dla białej Giuletty i ciemnej 147 widziane/mijane na światłach przed mostem w Będzinie- obie chyba na SBE blachach.