Pozdro dla czarnej, oramkowanej 166 widzianej ok. 13 na rondzie gdzieśśśś w okolicach Sfery w BielskuMachałem, ale nie wiem czy mnie kolega zauważył
![]()
Pozdro dla kierowcy srebrnej 156 (?) na chorzowskiej na wysokości łagiewnik przed 22. Światełka były![]()
srebrna 156 przed FL srebbrna na ramkach dzis ok 14 w k-ce na paderewie pod kosciołem koło belga![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Tego jeszcze nie było, trasa Gliwice-Bielsko, 3 Alfiszony na ramkach, więc pozdrawiam:
_tomek_ (?)-już w Kobiórze Cię widziałem za sobą, dlatego czekałem aż mnie wyprzedzisz, światła MiTo łatwo poznać w lusterku wstecznym.
Przepiękny granatowy kolor, genialna wersja (turbo-benzyna?).
-147fl w McDonald’s w Czechowicach o 18:30, waliłem awaryjnymi jak kupowałeś/aś w McDrive
-Rafał, również w McKaczor, zamienione kilka zdań. Sorry, że Kindze porysowałem błotnik, jak wychodziłem z samochodu. Części do GTV nie są drogie, dobra kredka i będzie OK.
… i resztę znajomych ze spota, którzy na pewno upalali moją 145, którą im zostawiłem![]()
Było: Fiat Uno 1.1 60S, Fiat Punto II 1.2 8v, AR 145 Edizione Sportiva, AR 147 Q2 Ducati Corse, Fiat Stilo Abarth, Alfa Romeo 145 2.0 16v 155KM Quadrifoglio
Jest: Maserati GranTurismo 4.7 S, Seat Leon 5F Cupra, Toyota Yaris IV
Pozdrawiam kierowcę Brery z Sosnowca widzianą wczoraj w katowickim korku
Nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem zdjęcie![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 nr SBI.... spotkanego w Komorowicachkolega jako pierwszy pozdrowił były awaryjne i łapki
---------- Post added at 12:22 ---------- Previous post was at 12:19 ----------
… i resztę znajomych ze spota, którzy na pewno upalali moją 145, którą im zostawiłem[/QUOTE]
oj... Quattro autko było w dobrych rękach![]()
Pozdrawiam srebrna 166 z ramkami, ktora stala zaparkowana wczoraj wieczorem (piatek) przy Placu Wolnica w Krakowie, zaraz na rogu z Krakowska.