Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierowcy poliftowej 156 SW nr ST.... C, ktory przed chwila zbieral rower do samochodu spod Fiata w Tychach

Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 SGL widzianego przed chwilą w Ornontowicach. Mrygałem awaryjkami z białego forda transita :)

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właściciela oramkowanej 159 2,4 SW o numerach SK.....
Rano stałem za tobą moją czarną strrzałą na światłach przy Statoil w Czeladzi, chyba nie skumałeś z mruganiem bo autko jeszcze na niemieckich blachach :)

Pozdro dla Proxima co właśnie mi pod pracą trąbił :D

Pozdrawiam kierowcę białej, oramkowanej Giulietty (SB ....H) za którą (o 15:15) jechałem dzisiaj Aleją Andersa od skrzyżowania z Michałowicza do osiedla Karpackiego (skręcałem w Doliny Miętusiej).

333.jpg

Pozdrawiam kolegę w 156 którego spotkałem pod plejadą w sosnowcu ☺pozdrawiam również koleżankę w jasnoniebieskiej 147 która wyprzedzalem kolo sezamu w centrum również na ramkach klubowych ☺

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kierowcę białej, oramkowanej Giulietty (SB ....H) za którą (o 15:15) jechałem dzisiaj Aleją Andersa od skrzyżowania z Michałowicza do osiedla Karpackiego (skręcałem w Doliny Miętusiej).
no właśnie, zobaczyłem w lusterku 156 gdzieś z tyłu tylko nie było widać czy oramkowana, miałem zamiar się przyjrzeć za skrzyżowaniem jak się trochę miejsca zrobi ale kolega gdzieś zniknął :) również pozdrawiam i do zobaczenia :)

pozdrowienia dla kierownika/kierowniczki bodrowej GT na tablicach STA dzisiaj w Tarnowskich Górach na wylocie do Nakła i dla kierownika bordowej 166 2.4 na tablicach SK, chyba nawet z ramkami ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 nr SK...EP, który przepuścił mnie dziś po południu na pasach przy rynku w Katowicach kiedy biegłam do swojej alfinki :)

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej, oramkowanej 156 SW (SBI .....) dzisiaj rano na ulicy Kolistej w BB. Były łapki i pewnie zdziwienie, bo ja byłem na spacerze z żoną i córką (biały, głęboki wózek) :happy:

Pozdrowienia dla kierownika wiśniowej 147 SZY na ramkach z którym przed momentem mijałem się na Żywieckiej, mojej łapki chyba nie widział :)

Pozdrowienia i podziękowanie za spacerek od Krakowa do Liszek dla srebrnej GTV KCH przed chwila ;)

Amortyzatory
Powrót