Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itpAwaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem
![]()
Jo pozdrawiam 159 białą widzianą dziś w KAto na szybkiego ruchu która zwie sie Murckowską Bielską itpAwaryjki były ramki 4turbo to nawet gonić niechciałem
![]()
To był chyba dakar :p, tylko powiedz czy miał czarny dach![]()
niepamiętam ale wszystkie szyby przyciemnione i kierowcy też widać nie było![]()
A ja pozdrawiam kierowcę widzianego przed godziną bordowego spidera w Katowicach na Sobieskiego koło Stalexportu. Aż mi się ciepło zrobiłoJa stałem 5 metrów dalej, na parkingu za płotem
![]()
Pozdrawiam właściciela chyba czarnej (ciemno było...) 166 która stała na poczatku ul Modrzejowskiej w Scu nr rej SL 364x2 ok. godz. 16.30, autko widziałem już kilka razy w Scu, jest to ktoś z naszego forum chyba, ja akurat zaparkowałem moją Smoczycę na ul. Kościelnej. Pozdrawiam również właściciela 156 2.4jtd na światłach na ulicy Sienkiewicza nr. rej. SO xxxxG
Pozdrowienia dla coxu, mam nadzieje, że pochwalisz się Q2
Hitman twoją też stała pod Auto-Ital?
Tadokładnie, a ja myślałem że Was zaskoczę że Wiem o Q2 w GTA od coxu
![]()
Moja Alfinka stała tam z powodu tego problemu z falowaniem - okazało się że trzeba wyczyścić przepustnicę, przepływkę i zrobić adaptacjęAlfa już śmiga jak marzenie ;] Pozdrawiam
![]()
a ja pozdrawiam właściciela czarnej 159SW 1.9 JTDm na blachach WR widzianej wczoraj w okolicach MAKRO w Dąbrowie Górniczej/Sosnowcu. Stałem obok na światłach-trąbiłem ale nie zareagował. A potem już mnie nie dogonił![]()
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 159 na ramkach z rejstracjami DW co grzebal przy jakims puncie na orlenie w pszczynie kolo mc donalda. ja tankowalem sluzbowegp kangoo.
pozdrowienia dla wlasciciela czarnej 147 widzianej na parkingu pod Kauflandem w DG ok godz 18.00![]()