A ja pozdrawiam wszystkich którym machałe i machałem bez odzewy na trasie Suwalki - Orzesze.......
A ja pozdrawiam wszystkich którym machałe i machałem bez odzewy na trasie Suwalki - Orzesze.......
Pozdrawiam kolege z srebrnej 147, który odmachał w poniedzialek ok godz. 16 w Rogoźniku przy wjeździe na zalew.
Ostatnio edytowane przez shadow20 ; 18-08-2009 o 22:52
Hit !!!!
Pozdrawiam kierownika 156 na polskich blachach, który mi odmachał w ..... Chorwacji w okolicach Splitu
Ps. Chorwacja roi się od Alfy Romeo![]()
ja pozdrawiam kierowcę srebrnej 166 na tablicach SBE, który mi mrugnął wczoraj na górce mikołowskiej jak go minąłem oczywiście był odzew awaryjnymi![]()
pozdrawia kolege z czarnej/granatowej/niebieskiej? alfki (model tez mi umknal), ktory mnie ladnie pozdrowil w rybniku na ulicy lony/gliwicka okolo 10. zauwazylem ciebie w ostatniej chwili albowiem patrzylem na dziewczyne idaca chodnikiem po prawej stronie. tez podnioslem reke. moze zauwazyles?
Witam, pewnie ze zauważyłemjakiś czas temu mijaliśmy się na kotucza pod górke!!hehe moja to 145 1,6 boxer pozdroffka miło jak ktoś odpowiada na pozdrowienia
![]()
Rocky ja cie widzę co chwile pod Leśną perła obok domu górnika zawsze zwalniam żeby po patrzeć na twoja Alfkę
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej (czarnej?) 156 na blachach KCH. Mijaliśmy się dziś koło stacji paliw Bliska w Chrzanowie i obaj łapki w góręNareszcie
![]()
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
pozdrowienia dla Pana z ciemnej 156 SW - widziany w dąbrowie na ul.Granicznejodmachał
<jupi>
Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej GTV, mijanej wczoraj na skrzyżowaniu kolo M1 w Czeladzi.