Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jestem do niedzieli :cool:

A balony to juz jedyn miol wieszac jak robilech przejazd przez.wawke i uja belo :p

Do maxow sie. Pojada.niedlugo to mie przijmio jak sie.nalezy tak jak i za.pirszym rozem

Bo Cię każdy omija

Skad ty to znasz...
Prawda ? :p

Czyli laczysz sie ze.mna w bolu :cool:

Jestem do niedzieli :cool:

A balony to juz jedyn miol wieszac jak robilech przejazd przez.wawke i uja belo :p

Do maxow sie. Pojada.niedlugo to mie przijmio jak sie.nalezy tak jak i za.pirszym rozem

mniej więcej rozumiem tyn slung :)
pochwal się gdzie parkujesz w tej wiśle/ustroniu to Cię może znajdę ale balonów i konfeti się nie spodziewaj :)

Jo nie parkuja - jo jezdza caly czas
Mam.diesla.to moga :cool:

Sreap
Kolejny dzien i zero
Jedyn chop we.159 akurat dostowol mandat.za parkowanie lod strazy i jedna ciemna gt.akurat odjezdzala z lidla i tyla zech widziol
:p

Pozdrowienia dla kolegi z 156 SO (SD?), któremu machałam idąc piechotą w Sromowcach w Pieninach :)

Pozdrawiam kierownika jasnej 147 po lifcie, z którą się mijałem dzisiaj ok 14 niedaleko Brembo, łapki były.

pozdrawiam kibica Górnika? :) 159 w moim kolorze :P SM na ramkach przy stadionie w Zabrzu :)

Pozdrawiam właściciela klubowej ciemno zielonej 156 rej. SPI który dziś 16-17 parkował pod pawilonem przy Jana Pawła

A któż to w czarnej GT pogonil ze mną z Ochab do Skoczowa? :) jak usłyszałem pisk opon na łuku przy .50 to się troche zdziwiłem :P zacnie!

Pozdrowienia dla czarnej 159 K... , która kręciła się ze mną na rondzie pod Siewierzem:) Awaryjne były;)

Kto jeździ po Bielsku 206-ką na klubowych ramkach?? Strąbiłem dziś człowieka ale wydawał się jakby zaskoczony o co kaman :D

Amortyzatory
Powrót