pozdrowienia dla 156 czarnejSB....widzianej koło vieny w Bielsku ok 21
![]()
pozdrowienia dla 156 czarnejSB....widzianej koło vieny w Bielsku ok 21
![]()
Pozdrawiam Gosie M jak wracala swoim GTA do okrajnika okolo 18![]()
pozdrawiam zieloną butelkową AR 156 na blachach SPS co stoi zawsze do południa koło byłej restauracji Piastw Wodzisławiu Śląskim.
pozdrawiam oramkowana czarna 159 widziana dzisiaj w Gliwicach na Toszeckiej na światłach przed godziną 15![]()
Pozdro dla dwóch Alf 156 widzianych jakąś godzinę temu - jedna na Dąbrówce Wielkiej (awaryjki były, mam nadzieję że moje też jeszcze były zauważone) , a drugą kawałek dalej na skrzyżowaniu za Dąbrówką, w stronę Siemianowic
![]()
Dzisiaj ok. 14.30 w Gorzycach przemknęła obok mnie dziwna 156. Pomalowana w dwa kolory i na boku maski, dachu i tylniej klapy ciągnęla sie flaga włoska. Rejestracja SK. Wydaje mi sie, że już ją gdzies widziałem. Jechałem nowym Bravo, także nie mrugałem
Chwile później dogonił mnie na światłach równiez w Gorzycach starszy Pan, w srebrnej 156 na blachach SWD.
Nie codzienny to widok na takim zadu**u![]()
Majster pozdrow brata widzianego w niedziele pod polibuda, wsiadal do auta (bialej belli) jak ja odjezdzalem i dziwnie sie patrzyl![]()
Pozdro dla właścicieli Alf GTV i 147 widzianych dziś w Mikołowie ok. godz. 16:10.
kolege na ramkach(czarna 156 przed fl) spotkanego po 14 w chorzowie na rondzie na klimzowcu łapki były
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750