Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wczoraj w Chybiu z przejazdu ruszyła czerwona 159 SW z ramkami. Kierowca chyba się zorientował, bo stałem i gapiłem się bezczelnie :D
A dziś na A4 ścigałem się z czarną 159 sedan na niemieckich blachach.
W Żorach pościg z 159, która skręciła bodajże na Pawłowice. Pomrugane ;-)

Niestety ale chyba się jednak nie zorientowałem xD ale postanawiam się poprawić ;p

Po 13 jadący himek na Żwakowskiej - nie puścił mnie na przejściu a z wózkiem byłem. :p

Przy BP stoi srebrna 156 z naklejką AH?

I jeszcze pod blokiem na Żwakowskiej ciemna 159 SW z ramkami.

Przyznawać się :)

Pozdrawiam kolege lub koleżanke (zagapiłem się i nie wiem) z srebnej/szarej (nadal byłem zagapiony) 147 widzianej w Tąpkowicach. Dopiero jak awaryjne poszły to zauważyłem.

Pozdrawiam właściciela czarnej 147 ( oramkowana tylko z tyłu ) który stał dzisiaj pod Kendo w Żywcu :)
attachment.php

Załączniki

• Zdjęcie0023.jpg
    Zdjęcie0023.jpg
    148.4 KB · Wyświetleń: 601
Pozdrawiam właściciela/lke 159 zaparkowanej przy RCKiK w Pszczynie :))
attachment.php

Załączniki

• Alfaholicy.jpg
    Alfaholicy.jpg
    121.8 KB · Wyświetleń: 468
attachment.php

pozdrowienia dla kierowcy 156 widzianej dziś w Bielsku - Sarni Stok :)

Załączniki

• 10943167_10153006283159876_1459390046_n.jpg
    10943167_10153006283159876_1459390046_n.jpg
    45.3 KB · Wyświetleń: 999
czyja 159 widziana dziś w Tob-Gum?

Moja :) Pracujesz tam ? Tak sie zastanawiałem czyja ta alfa co stała na chodniku ;)

BTW.

Kojarze twoje seicento, widzielismy sie na paru spotach, ja miałem srebrne uno wtedy, nie wiem czy bedziesz pamiętać.

Ostatnia edycja:
pozdrawiam regularnie jeżdżącą czarną 159 o 13.30 w okolicy Roździeńskiego i Związku Orła Białego DG. Mrygane i machane

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela czarnej oramkowanej 147 rej SK w Gliwicach pod HP I bordowa 159 sw oramkowana pod plastic omnium

Weronika widziana na orlenie w Pawłowicach oraz ciemna poliftowa 166 SPS na ramkach na parkingu, też w Pawłowicach.
Pozdrawiam :)

Serdecznie nie pozdrawiam ,, kulturalnego'' kierowcy z czarnej 147 1.6TS SCI 54087, za którym miałem dzisiaj nieprzyjemność jechać z Goleszowa do Cieszyna.
To parokrotne włączanie prawego kierunku i hamowanie, nie z zamiarem manewru, bo następne kilometry jechałeś prosto, tylko po to, żeby zdenerwować kierowcę jadącego za Tobą, świadczy tylko i wyłącznie o Twoim braku kultury i zwykłym chamstwie na drodze. Nie wiem, co chciałeś wskórać tymi pozorowanymi manewrami. Jeśli to miała być chęć wymuszenia stłuczki, to robiłeś to strasznie prymitywnie i nieudolnie.
Podobnie z Twoim,, przyśpieszaniem'' jak Cię wyprzedzałem. Mało, ze niezgodne z przepisami, to jeszcze nieudolne.

namierzona alfa gt blachy so, dziś ok 11 na DTŚ przed Gliwicami + AR 159 kombi SK020EM( dzięki za szybką drogę z Katowic do Pszczyny:cool: )

Amortyzatory
Powrót