Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika czerwonej 159 SW na SBL .....dziś jadącego na towarowej w Tychach ok 11.00 , musiałem dogonić i przegonić (nie alfą ale czarną włoszczyzną) bo ta czerwień wyglądała poprostu rewelacyjnie .

A ja pozdrawiam Panią Małgosię z czarnej giulietty która rano zasuwała na Fiata. Pomrugała długimi i nawet pomachała ☺

Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 SW na blachach SBL widzianego dziś ok 12 w Katowicach na ul Ligockiej :)

A ja pozdrawiam Panią Małgosię z czarnej giulietty która rano zasuwała na Fiata. Pomrugała długimi i nawet pomachała ☺
Łooooooooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł toż to nie możliwe :eek: , jak widziałem ją w "złotym" aucie to odwracała głowę do tył jak by miała cofać żeby nie było jej widać i dalej jechała do przodu :confused:

Pozdrowienia dla czarnej GTV (?) popędzającej białymi drogami Jaworzynki :)

pozdrawiam klubowicza z ciemnej 159 SZY za ktorym przez chwilę jechałem wczoraj wieczorem od gemini w strone Żywca ale chyba się nie zorientował :)

pozdrawiam własciciela(cielke)szarej brery wczoraj po 15 jechała od strony bedzinia do dg koło huty bankowej

156 SW SBE skręcające na Inter Marche w Zawierciu pozdrawiam :) Jechałem za Tobą.

Pozdrawiam kilku właścicieli Alf spotkanych dzisiaj.
Między innymi właściciela czarnej 159 na dk 86 w kierunku Katowic w godzinach w miarę porannych.
Później widziałem jeszcze Brerę czerwoną (nie wiem czy właściciel zauważył machanie), jeszcze trafiła się 147 w którymś momencie :P
Sorki jak kogoś pominąłem, ale bardzo dużo dzisiaj jeździłem i sporo Alf widziałem ;)

Pozdrowienia dla kierwoniczki oramkowanego Bravo na rej SJ spotkanej dzisiaj na S86 około 14:50

Pozdrowienia dla kierowników bordowej 166 oraz czarnej 156 - widziano w Chorzowie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla kierowcy oramkowanej czarnej 159 stojącej dzisiaj na parkingu przy urzędzie miasta w Częstochowie.

Wczoraj na spacerze widziana czarna 159 na blachach ST 9**** z ramkami klubowymi w Bytomiu - Stroszek ul. Łokietka ;) Pozdrawiam

Pozdrawiam kierownika czerwonej 159 SW na SBL .....dziś jadącego na towarowej w Tychach ok 11.00 , musiałem dogonić i przegonić (nie alfą ale czarną włoszczyzną) bo ta czerwień wyglądała poprostu rewelacyjnie .

Dziękuję i również pozdrawiam. Pozdrawiam również właścicieli dwóch 156. Pierwsza widziana na górnym parkingu silesi blisko wejścia ok. godziny 20 w piątek 13stego i druga widziana po 19stej w sobotę 14stego na parkingu przy Castoramie w katowicach.

Pozdro dla kierowcy niebieskiej 147 na tablicach SZ, którego dzisiaj widziałem pod Lidl'em przy DTŚ'ce w Zabrzu ok. 11 ;)

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 159 SMI na ramkach widzianego dziś w Katowicach przy Famurze ok 11:30

Amortyzatory
Powrót