Gdzie ty ją widziałeś?![]()
Gdzie ty ją widziałeś?![]()
zaraz przed zjazdem na Tauzen*
No Alfa No Fun-No Fun No Life
pozdrawiam kierownika chyba czarnej i chyba z rej KOS, alfy 166 po licie, mijanej dzis ok godz 13 kolo BP w Oświęcimiu. piekna maszyna
Pozdro dla ciemnej 159 KOS widzianej dziś na murckowskiej na Giszu![]()
Pozdrowienia dla właściciela lub właścicielki stalowej 166 KR.... na klubowych ramkach zaparkowanej dzisiaj ok 11 przed blokiem przy ulicy Barbary w Krakowie ...![]()
a ja pozdrawiam Koleżankę z czarnej 156 na SJ widzianą wczoraj na rondzie przy Fashion House ok 16:15jednak nie jechałam alfą tylko srebrną strzałą (seicento)
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
ja dziś komus mrugałem na trasie z Podlesia do Mikołowa jakieś 1,5 godziny temuczarna 147
![]()
Pozdro dla czerwonej 156 krążącej po Łaziskach na klubowych ramkach![]()
Pozdro dla ciemnej 147 KOS widzianej dziś ok 16 w Bystrej na wysokosci szpitala na klubowych ramkach
Ostatnio edytowane przez Maron ; 10-02-2012 o 02:12
Pozdro dla kierownika czerwonej 147 (rejestracje SZY) na forumowych ramkach widzianej około 14 przy ul. Kościuszki w ŻywcuKolega przejeżdzał koło mnie, ale akurat byłem służbowym Peugeotem, wiec nawet nie machałem
a także dla poliftowej ciemnej 147, również na klubowych ramkach, która była zaparkowana przy jednej z ulic wylotowych z Żywca mniej/wiecej w tym samym czasie
![]()