pozdowienia dla bociana , ktory dzisiaj rano na Staszicu mi pomachal i chwile pogadalismy![]()
pozdowienia dla bociana , ktory dzisiaj rano na Staszicu mi pomachal i chwile pogadalismy![]()
Pozdrawiam czarna (mat?) 156 z flagą włoską na mascewidzianą dzisiaj na światłach przy AKSie (oraz mies temu w górach
)
Pozdr dla wszystkich alfek mijanych dzisiaj na trasie Nowy sącz - Kraków.
Pozdrowienia dla brera21 ,która czekała na zielone światło na 3 maja ok 14 :30![]()
Praktyczny nudny samochód może miec prawie każdy.. Alfe tylko wybrani..
pozdro dla kierownika 156 SW rej KOL (chyba grafitowa, szara - coś takiego, ciemno było) widzianej wczoraj, tj 09.02 o 6:20 na światłach pod Micro Hutą
pozdro dla Kierowcy czerwonej 145 SBI , ramki byly stojacej na parkingu przy Hali sportowej w Tychach o 17![]()
auto stalo troszke nizej na parkingurowniez wpadlem popatrzec i pokibicowac z trabeczka ;P
Dziś o ~ 9.00 rejony Sosnowiec/Mysłowice (rondo) ul Powstańców dokładnie
Wydaje mi się, że kierowca Alfy 145/146 (nie patrzyłem dokładnie ) i chyba zielonej machał
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"