a ja pozdrawiam kierowce 159 rej. SM xxxx widzianego na Andersa w Gliwicach![]()
a ja pozdrawiam kierowce 159 rej. SM xxxx widzianego na Andersa w Gliwicach![]()
pozdrówka dla czerwonej 147 dzisiaj pod realem na 3 stawach ok 16 tej ale miałes czystą fure az b łyszczała na parkingua ja zmieniłem kolorek z czarnego na śiwy
![]()
[IMG][/IMG]Lubia chlyb ze tustym
![]()
a ja jeszcze chcialam pozdrowic kolege z forum z ktorym widzialam sie na spocie w Rybniku w zeszlym roku, dzis na targach slubnych podszedl na nasze stoisko i sie przypomnial): bardzo ale to bardzo bylo mi milo
pocieszenia ze 145 i rob wszystko by Ci sluzyla
dzieki za spotkanie
kurcze ze Ty mnie zapamietales..
Panie Boże, a w niebie też są Alfy?
mmmm moja 157....
Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie![]()
* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi
Pozdro dla Slasha widzianego dziś w Płazie ok 16:20 jak wyjeżdżał swoją GTV z domu, nie zdążyłem mrugnąć ale pozdro![]()
33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
No to po raz kolejny kierowniczkę srebrnej 156 ok 16.10 przy realu w DGpozdrawiam
![]()
fafa pozdrów syna do zobaczenia na drodze![]()
Kto odstawił swoją niebieską 145 do Autoitalia Olkusz?! Przyznawać się!(widziałem taką tam z logiem Alfaholików, gdy dziś odstawiałem swoją 156 xd)
Pozdrowienia dla:
Czarnej/Siwej/Grafitowej (nie wiem dokładnie, bo bardzo posolona była, ciemna w każdym razie) 159 na tablicach SK. Widziana koło godziny 15:45 na ulicy Wojska Polskiego w Dąbrowie Górniczej.
Bordowej 155 1.8 TS widzianej w tym samym miejscu co 159.
Pozdrawiam granatową 146 na ramkach widzianą między Bieruniami około 13:20, za późno zajarzyłem żeby mrugnąć lub machnąć.