Pozdro dla kierowniczki czerwonej Alfy wczoraj o 11.45 na komunie w Jaworznie i dla kierownika z czarnej Alfy 5 min pozniej w centrum![]()
Pozdro dla kierowniczki czerwonej Alfy wczoraj o 11.45 na komunie w Jaworznie i dla kierownika z czarnej Alfy 5 min pozniej w centrum![]()
Pozdrawiam kierownika/czke czarnej GT, bananowe skory, kolo ktorej zaparkowalem wczoraj ok. 18 przed Buma Square na Wadowickiej w KRK. Jak wyszedlem z basenu to GT juz nie bylo.
Ostatnio edytowane przez Viggen ; 11-03-2012 o 16:15
Pozdrawiam właścielkę srebrnej 156 widzianej na Kostuchnie na wysokości pocztyto ja machałem na chodniku
.
Oraz 147 (błękinto-srebrna), która wyjeżdżała z kościoła na Ligocie![]()
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 z którym jechaliśmy sobie kawałek po Chorzowskiej. Pomachane i pomigane, Chyba dość często Cię mijam w Bytomiu
Pozdro również dla kierownika czerwonej 156 skręcającego do Mediamarkt!
Pozdrowienia dla kierowcy grafitowej 156 SW widzianej na skrzyżowaniu na ul. siennej w Chrzanowie, w piątek ok. 15.30, oraz kierowcy czerwonej 166 na parkingu pod CH MAX w Chrzanowie, ok. 15.35. Jechałem oramkowaną, granatową 159 nie przedstawioną jeszcze na forum.
Pozdro dla czarnej Alfy na numerach SKL widzianej w Klobucku na rondzie koło MOKu dzisiaj koło 19
Pozdro dla kierownika chyba granatowej GT na ramkach, który można powiedzieć "ustąpił" mi miejsca pod M1 w Czeladzi![]()
Ukłon w stronę kierowcy był![]()
Alfa Romeo 156 Arcydzieło Designu - Czasopismo "MOTOR"
Pozdrowienia dla kogoś kto mijał mnie dziś na A1 przy MOP Knurów, alfa taka sama jak moja tylko chyba 2.4 bo miała 2 wydechy![]()
Pozdro dla własciela/ki czarnej, oramkowanej 147 na blachach KOS zaparkowanej dzisiaj około 17-18 na podziemnym parkingu w Galerii Niwa w Oświecimiu![]()