Pozdrowienia dla właściciela srebrnej, oramkowanej 156 zaparkowanej przed blokiem na osiedlu Młyńskim w Krakowie![]()
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej, oramkowanej 156 zaparkowanej przed blokiem na osiedlu Młyńskim w Krakowie![]()
Pozdrawiam kolege w niebieskiej Gtvce w Zabrzu w centrum
Toche sie wystraszyl jak zatrabilem ;D
Pozdrowienia dla kierownika czarnej, 159ki, stojącej przed budynkiem Quattro B na Bora w Krakowie. Numery chyba KOS z tego co pamiętam ale ramki były.
PS. fajne fele![]()
pozdrawiam właściciela Alfy 147, koło której stałem dziś pod budynkiem D UE w Katowicach
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Serdeczne pozdrowienia dla kolegi z czerwonej Alfy 147 widzianego dzisiaj w Czeladzi pod M1 stojącego na wyjeździe na skrzyżowaniuJa właśnie jechałem do M1 moją mega upierdzieloną Alfą (podpowiadam - tak naprawdę jest koloru błękitnego a nie szarego
) Pomachane było
![]()
Pozdrowienia dla załogi spotkanej wczoraj po 16.00 za Wilczą, na trasie do Rybnika, 33 verde - coś mi podpowiada, że to mógł być fafa?
Pozdrowienia dla Kierownika ciemno-niebieskiej(metalik) alfy 145 z "trumną na dachu"którego już chyba 3 raz widziałem ok 7 w Bielsku na skrzyżowaniu Żywieckiej i Bora-Komorowskiego.
Alfa Romeo 164 2.0 V6 TB + Brera 2.4 JTD + Maserati Quattroporte M139
pozdro dla czerwonej 147ki stojacej niedaleko DH AZET w Tychach (rej: SK.... ;d) ramki byly ;>