• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
147 ke we wrocku pomachane odmachane
na a4 czarna 156 na krakowskich blatach cos
pana ze 166 w rudzie pomachane odmachane :)
nio i brere czarna na sk tablicach którą czasem widziałem na drogach dzis miałem okazje wymienic pozdrowienia na skrzyżowaniu

Zagapiłem się

Wczoraj w Bytomiu na Nowocelnej, żona zauważyła kierowcę który jechał z naprzeciwka i pokazał V - ja niestety byłem skupiony na omijaniu dziur i nie zauważyłem tego pozdrowienia :(. Bardzo to miłe, że Alfisci sie pozdrawiają na drodze - jeśli spotkam jakiegoś na ulicy, to się przywitam.

wczoraj na drodze wojnicz- nowy sącz migneła mi światłami czerwona 145:) , niestety nie zdązyłem zareagować,moze jest na forum jej kierowca? pozdrawiam

Pozdrowienia dla niebieskawej GT z widzianej wczoraj ok. trzynastej skręcającą z Wybickiego w Łokietka.

a ja pozdrawiam Gosię i Tomka M., Adayenę i PiterRa wszyscy widziani w okolicach Żywca :] i kolegę Krzysia ze Skodovka clubu :D:D :P

heheh :) to ja również pozdrawiam tą samą ekipę :D i jeszcze jakieś srebrne SW siedziało mi na ogonie od Okrajnika, przez Suchą aż po sam skręt na Zembrzyce :D

heheh :) to ja również pozdrawiam tą samą ekipę :D i jeszcze jakieś srebrne SW siedziało mi na ogonie od Okrajnika, przez Suchą aż po sam skręt na Zembrzyce :D

I jeszcze długimi błyskała, jakaś wredna musiała być :D słyszałam jeszcze że wołałeś późiej na CB, ale nie wiem czy doleciał odzew.

PS. musimy jeszcze kiedyś zagrać w łapki :D

Adayena Twoje cięte riposty wymiatały :D:D
"idź tam do tej apteczki" :D:D i ten tekst o za starej gumie :D czy coś takiego :)

a w drodze powrotnej alf jak na lekarstwo - jedna widziana w oświęcimu na zjeździe do BP, pan w srebrnej 156 - ce :)

A mi dziś pomachał kolega w grafitowej 156 SW na tablicach ERA.... o 9.05 na Wełnowcu , taki zamyślony byłem, że w ostatnim momencie zauważyłem i odmachałem:D Ciekawe widocznie z tym Panem się w warsztacie nie widziałem :D:D

Pozdrawiam sympatycznego pana w czerwonej 145, który bardzo sympatycznie mi pomachał przed rondem grzegórzecki :)
lenny (ta damska część nicka ;) )

a ja jak głupi macham codziennie ( biały mercedes kontener z naklejkami 'kolporter' ) ale zero odzewu :( jak mnie zobaczycie to nawet zatrąbić można:)

Pozdrowionka dla kierownika 166-tki przed liftem. Przed światłami na wys. Auchan S-c ok. 14.30. "Łapki" tak przed pracą to fajna sprawa. A propos, jaki to kolorek nadwozia, bo b. ciekawy i oryginalny zarazem.

Wczoraj , około 13.50 w Gliwicach przy Radiostacji, na zjeździe na DK 88 napotkałem biała MiTo - obmachałem, aczkolwiek pani kierowniczka była dość mocno zaaferowana jazdą na wprost i chyba nie zauważyła mojego pozdrowienia :D .
Tak czy inaczej - zaczynam machać do wszystkich Alf napotkanych po drodze ( chyba że będę zaaferowany jazdą wprost i nie zauważę :sleep: ) .

Temat ten już padł na innych stronach, ale stwierdziłam, że może napiszę to na stronie regionalnej. Ja teraz migam długimi światłami do każdej Alfy, którą widzę na drodze, ale niestety, jeszcze nikt mi nie odpowiedział :( Ale będę twarda, i niech sobie wszyscy inni na drodze myślą, że zwariowałam! :) Ale apel do wszystkich z Krakowa - WITAJMY SIĘ NA DRODZE! Miło jest przynależeć do grupy Alfoholików, a jeszcze milej będzie wprowadzić jakiś znak wspólny w życie. Co Wy na to?
Mimo że nie jestem z Krakowa śmignę Ci światłami:)Czarna 147 na WSE to ja:D

a ja pozdrawiam pana ze srebrnej 156 na rej.KNT... uśmiałam się jak nigdy :D ja panu dlugimi a pan zapuszcza żurawia by sprawdzić światła :D
a potem pozdrowionka dla zlotej GT na rej. SM.... pozdrowienia i rączki w górę :)

:) .....ja jako nowy Alfoholik zacząłem również pozdrawiać napotkanych na drodze "Alfaziomków" niekoniecznie z wzajemnością ale nie dam za wygraną!!!! :D Ostatnio nawet pan z busa mi pomrugał hehe może jezdzi prywatnie Alfą?? hehe do zobaczenia na drodze :)

Amortyzatory
Powrót