Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Pozdrowienia dla srebrnej 147 z SO xxxx
Dziś (~ 12.00) w M-ce na skrzyżowaniu
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pzdr dla kierowniczki czarnej 156 SCI mijanej na moście niedaleko Chybia. Ramki klubowe były, ja niestety leciałem służbowym![]()
Tradycyjnie kierowniczkę srebnej 156 przy cmentarzu w DG na alejach ok 7.45 pomachane odmachane
I parę z czarnej 159 SO... podczas korku w stronę centrum Dąbrowy ok 16.20, dwie wizytówki poszły![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 bodajże na białych szprychach 17" OZ na Opawskiej wczoraj w Raciborzu koło 20:00. Brakowało ramek klubowych...
pozdro dla kierownika srebrnej 147 widzianej dziś pod CH Pogoria przy wyjeździe ok godz. 16:00, i wczoraj też widziałem na parkingu CH![]()
pozdro dla ciemno-zielonej Gtv widzianej na parkingu w Forum![]()
Pozdrawiam kierowce czarnej 147ki stojacej na Paprach w Tychach obok mnie na parkingu. pozdro![]()
Pozdrowienia dla czarnej GTV na ramkach klubowych zaparkowanej na parkingu Nexteer w Tychach. Stałem parę aut za Tobą a jeszcze trochę dalej kolega ishan
Pozdrawiam kierownika Crosswagona widzianego wczoraj koło 19 podczas spaceru na Szpitalnej w KRK. Tak się na te piękne oflagowane lusterka zapatrzyłem, że ani blach (ramki chyba były), ani dokładnie koloru (jasny) nie zakonotowałem![]()