Dzięka pewnie, że widziałem awaryjne hehe! No twoja bella to rewelacja, po prostu jeżdżące dzieło sztuki!! pozdroofka do zobaczenia na drodze bądź jakimś zlocie![]()
Dzięka pewnie, że widziałem awaryjne hehe! No twoja bella to rewelacja, po prostu jeżdżące dzieło sztuki!! pozdroofka do zobaczenia na drodze bądź jakimś zlocie![]()
Pozdrawiam właściciela czarnej(ciemnej) 159 jak się nie mylę sportwagon spotkanej dzisiaj ok 8-9 koło budynku ZUS-u w sosnowcu
pozdrawiam właścicielia granatowej 147-ki po FL - widziany w mysłowicach na słupnej wczoraj ok 15.15
oraz właściciela wiśniowej 156 -ki na rej. SZ..... również widzianej w m-cach![]()
Pozdrawiam Właściciela/ke czarnej 147 zaparkowanej koło reala w Czeladzi ok godz 17:30 na rejestracjach SD i ramkach cuore sportivo ZUŹKA.Czy to ktoś z forum?
Ostatnio edytowane przez shadow20 ; 09-09-2009 o 17:16
Pozdrowienia dla właściciela czerwonej 159, którego praktycznie dziennie widuję na Energetyków w Rybniku o 8. Miło tak na początek dnia komuś odmachać![]()
pozdrowienia dla własciciela zielonej 156 na klubowych ramkach zaparkowanej dziś pod carrrefurem w rybniku ok 17-18 ps. zaparkowalem na przeciwko ciebie czarna 145. puotek to twoja?
Pozdrowienia dla Pani z ciemnej 159 SRB..., która ładnie odmachała na Podmiejskiej w Rybniku i oczywiście tradycyjne pozdrowienia dla Pana z czerwonej 159 SR.., którego mijałem 2 minuty później na Energetyków. Miły początek dnia![]()
Nieźle, nawet nie wiedziałem, że aż tyle 159 mamy w Rybniku![]()
a7198: nie stanąłem obok Ciebie przy Carrefour wczoraj?
Bo, że obok stanął sław, to jestem pewien
Pozdro
ogromne pozdrowienia dla Pana który stanął sobie wczoraj za mną w Mysłowicach piękną Alfą Crosswagon na rejestracji SMI....przepiękna ta Alfa...