pozdro dla niebieskiej 147 po FL widzianej na trasie Częstochowa Wieluń koło godziny 13,30, odbił gdzieś w Libidzy w prawo![]()
pozdro dla niebieskiej 147 po FL widzianej na trasie Częstochowa Wieluń koło godziny 13,30, odbił gdzieś w Libidzy w prawo![]()
Pozdro dla kolegi z czarnej 147 widzianego dzisiaj na rondku w Chorzowie przy Gałeczki, około godziny 15 . Przyznać mi się tutaj kto to bo poznałem facjatęhehe
![]()
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej poliftowej 156 SW na bytomskich numerach którego widziałem dzisiaj ok. 5.30 w okolicach Stroszka, wczoraj i przedwczoraj ok 14.45 w dokładnie tym samym miejscu tj. na wyjeździe spod wiaduktu na ul Zabrzańską w stronę Szombierek . Ten sam samochód mijałem już kiedyś kilka razy na wysokości stadionu Ruchu Radzionków ok. 5.30 - były chyba nawet światełka wtedy.
Ja niestety nie jechałem swoją 156, tylko Corsą kolegi
Pozdrawiam
Blog motoryzacyjny - Zapraszam, coś o alfach też się znajdzie
Darmowy katalog stron
pozdrowienia dla ciemniej 159 na rej SB ktory w pszyczynie przed 1 w nocy przywital mnie awaryjkamipomrugane
![]()
Pozdrowienia dla kierownika 156, który zostawił mi wczoraj wizytówkę na częstochowskiej Galerii Jurajskiej !
pozdro dla Darknessa i dzieki za przepuszczenie na pasach![]()
Today we are living our future memories..
Pozdrowienia dla kolegi z ciemnego 156 SW, spotkanego dziś w Krakowie na Grota Roweckiego! Było przywitanie![]()
Śliwka Węgierka V6 SW ( ramki w drodze )
Widziana w czwartek ok 19 Alfa GTV czerwona, oramkowana blachy KCH pod CH MAX w Chrzanowie, widziana już wcześniej w tym miejscu kilka razy.
BTW. chyba znamy się z jakiejś imprezy...![]()