Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolege z srebnego Gt widzianego wczoraj na Hallerczyków po 18 łapki w górze były

Pozdrawiam panią w srebrnej gt widziana wczoraj w dg w łośniu na rondzie pomachane odmachane ??????

Pozdrawiam właścielkę/a srebrnej GT wczoraj rano stała na BP przy obwodnicy Bytomia.
Czy ktos od nas kupił srebrną Gtv na tablicach ELE...? Dzisiaj widziałem na skrzyzowaniu jak wyjeżdża spod Tesco/Selgros.

Wymajzlowane pismem klinowym na Pentagram Monster za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 166 o numerach "SPS 06250" za którą jechałem z Cieszyna do Jastrzębia dzisiaj około 19. Mrugałem ale cisza :/

Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 156, rej SLU na ramkach mijanego wczoraj na Czechach przed Olomoucem

Wysłane z mojego HTC One M9_Prime Camera Edition przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam machającego kolegę z Chorzowa na ramkach . Jechałem srebrną 156 sw na ramkach , numery Krakowskie , przy rondzie na ulicy Gałeczki . Siedziałem na miejscu pasażera , bo nie mogłem prowadzić :)

68.jpg

W piątek pod m1 w Zabrzu. Pozdrawiam :)

Pozdro dla kierownika czarnej 166 FL widzianej przedwczoraj w Rudzie Śląskiej, ul Wolności z Magazynową.

Jechałem przedliftowym kremowym kameleonem 166.

Pozdro dla wszystkich alfisti relaksujacych się niedzielne popołudnie w Szczyrku :)

Pozdrowienia dla Koleżanki z Alfa Romeo 156 SB.... na ramkach forumktora trąbila na mnie w Krakowie kilkanaście minut temu. Byly awaryjki z Twojej strony a ja swiatełka.

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla właściciela/-ki czerwonej 147 po FL, SC****H, która była zaparkowana wczoraj przy Starym, Rynku w Czwie :) ps. zacne felgi :)

Pozdro dla kierowcy GT spotkanego w sobotę w Zawierciu. Łapka była!

Wysłane z mojego SM-A500FU

Pozdrowienia dla kierownika 147 ki na rejestracji SBL. Spotkaliśmy się na światłach w Bieruniu niestety jechałem z kolegą honda Ale myślę że kiedyś Cię spotkam moją Alą: p

Amortyzatory
Powrót