Alfi_
Nowy
- Auto
- Jest Gulietta 2,0 JTDm Było Alfa Romeo GT 1,9 JTD 150KM Stilo 1,9JTD 115KM było VW Golf 1,6
Pozdrowienia dla czarnego mito sd31**e dzis na ul.tworzeń w dg
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam również. Czy to Twoja czarna 156 stoi przed główną bramą ?Pozdrawiam czarna oramkowana GT Poruszajaca się po terenie koksowni przyjazn.
Pozdrawiam również. Czy to Twoja czarna 156 stoi przed główną bramą ?
_tapatalk
Myslowice przy gieldzi czarna 147 po fl godzina 14 kolega z ramkami mnie zlal może ze ktos mu machal z citroena na czeskich tablicach ha ha
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas ������ to co spot na wiosnę u mnie stara gwardia mile widziana
- - - Updated - - -
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas
- - - Updated - - -
Aniucha Ty bestio obiecalas ze kiedys vodke z orszaku wypijemy razem ja tam jedna mam w zapasie jeszcze mimo ze juz z 6 alf za mną hahha jutro poszukam fotki z orszaku jakie dziecko bylas