pozdro dla ekipy z krakowa kotra jechala 147 i na alejach sie przystawiala![]()
pozdro dla ekipy z krakowa kotra jechala 147 i na alejach sie przystawiala![]()
Pozdrowienia dla grafitowej 156SV z piękna skórą w środku, zaparkowanego koło nas, na parkingu parku w Kazimierzu Górniczym.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 przed LF mijanej dziś ok 17.25 na obwodnicy Tarnowskich Gór, łapki były![]()
Pozdrowienia dla kolegi z zielonej Alfy 146 widzianej dzisiaj około 11 - 12 pod silesiąPogadaliśmy itp. Mam nadzieję że kolega dołączy na forum i przeczyta pozdrowienia ;]
Pozdrowienia dla kolegi z czarnej 156 Sw SDXXXXX widzianej w Dąbrowie Górniczej na skrzyżowaniu Piłsudskiego i Tysiąclecia- łapki były
Pzdr
Również kolego pozdrawiam Cię.Szukałem czynnej apteki w Dąbrowie i znalazłem małżonka zachorowała , już jest OK .
Ostatnio edytowane przez stasiu ; 03-05-2012 o 19:58
pozdrówka dla czarnej 147 z ramkami wczoraj pod castoramą na rej SBkarteczke z nickiem włożyłem za wycieraczkę
![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
pozdrowienia dla koleżanki w niebieskiej 147 w Mikołowie 159 czarnej która jechała ze mną od ustronia i wariata na Suzuki gsx 750 śpieszył się na spota na kopcu
wariata... od razu wariata. Też pozdrawiami jeszcze kolegę w 166 widzianego dzisiaj w okolicach Czechowice-Bielsko wtedy jechałem Alfą 156 tyle, że bez ramek
![]()
pozdro dla kierowcy 147 po fl obmachany na krzyżówce koło trójkąta koło 11:45, akurat z matury wracałem z kumplem
i dla kierowcy srebrnej 156 po fl na Rocha koło 11:50![]()