Czerwona 155 to Dziaru na 100%, mieszka koło ronda przy PKO/targuJa już kilka razy widziałem Twoją Julkę, ale nigdy nie było okazji do pomachania
![]()
Czerwona 155 to Dziaru na 100%, mieszka koło ronda przy PKO/targuJa już kilka razy widziałem Twoją Julkę, ale nigdy nie było okazji do pomachania
![]()
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG
Widuję czasem tą 155, nie da się jej przeoczyć.
Ale Twój samochód widziałem tylko raz, ale niestety akurat w Seicento byłem, możliwe, że się z moim ojcem widziałeś.
Swoją drogą 155 mi się bardzo podoba i zastanawiam się nad jej kupnem, ale to się jeszcze okaże mniej więcej po wakacjach.
Pozdrowienia dla Kierowcy grafitowej,czarnej,albo granatowej (nie przyjrzałem się) alfy 147 (na klubowych ramkach) który stał pod norauto w Krakowie koło Geat Krokus.
pozdrowienia dla kolegi goniusia, chyba, bo takie jakby jego auto, tylko bez kartki z ogłoszeniemkoło Orlenu na Brzezinach się mijaliśmy
trochę miał zdziwioną, zaciekawioną minę
Ostatnio edytowane przez kudlaty_bytom ; 06-05-2012 o 11:11
verdebiancorosso
Pozdro dal czarnej 156 SW rej. SL coś tam coś tamna ramkach przejeźdzająca obok GWSH dziś koło 9:35
![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
Pozdrowienia dla brera21, którą spotkałem dziś na ul. Krakowskiej przy obwodnicy. Łapki były.![]()
Praktyczny nudny samochód może miec prawie każdy.. Alfe tylko wybrani..
Igor93 Twoja Alfe juz pare razy widzialem na miescie ale zero rekacji...czyzby ktos jeszcze nia jezdzil ;P? pozdro
![]()
Pozdrawiam bezowa/kremowa 156 fl WPY 06xx9 ktora stala wczoraj przedemna na parkingu w Krynicy ok godz. 19 !! Ramki byly![]()
pozdrowienia dla ciemno-zielonej 156 widzianej w Gliwicach na Rybnickiej około godziny 11![]()