33 1.7IE 8v Mirto Verde; 75 1.8 ie Rosso Alfa; 159 SW JTDm Q4 Nero Carbonio Met. & Poltrona Frau inside
Ypsilon 0.9 TA BiColore Platinum
było: 147 Selespeed, 146 1.6 TS
Pozdrowiemia dla pasażera ciemnej 147 (kierowcę również pozdrawiam), którą mijałem na rondzie obok Makro w Rybniku o 7.30.
Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 166 na blachach KBC.... - dzięki za mały wyścig na wielickiej.
pzdr
pozdrowienia dla kolegi w 156 na blachach bodajze KSU (nie wiem jak kolor auta opisac) mijanego na wylocie z Wadowic w strone suchej beskidzkiej. Kolega wjezdzał do Wadowic, machnałem ręką ale neistety nie odpowiedział
i drugie pozdrowienia dla kolegi z ciemnej 147 mijanego przed skawcami, jechal w stronę suchej. też niestety nie było odmachania![]()
Today we are living our future memories..
Podziękowania dla sław'a za pozdrowienia na przejściu na sobieskiego w Rybnikuhehehe
cholera to ja już nie wiem macham a te kierowce na przeciw patrzą jak na idiotealbo trafiam nie na forumowiczów
ale macham do każdej alfy ( fajne to mimo braku reakcji ) kiedyś trafie i bę de się cieszył
![]()
Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej (czarnej?) 159 którą dzisiaj mijałem w Gotartowicach niedaleko lotniska ok 12.
Coś ostatnio mam szczęście na machanie
Pozdrowienia również dla kierowcy żółtego MiTo na mikołowskiej w Katowicach po godz 22.
Przejechaliśmy wspólnie kawałek wiślanki również. Nie wiem co to za wersja była maluszka, ale dogonić jej nie umiałem. Ładnie odchodziła![]()