Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Ja pozdrawiam właścicieli AR 156 i AR 166, obie ciemne (czarne?) stojące na parkingu w Dąbrowie Górniczej na osiedlu przy Topolowej.
Czy to ktoś od nas?

pozdrowienia dla adayeny, katki, gosi, adamsa i tomasza :D wszyscy widziani w krakowie dziś :D i te piękne belle na parkingu kazimierz ;)

ja tez pozdrawiam alfki jadace ok godziny 16tej A4 przy zjezdzie na bytom rybnik do wszyskich była łapka ale niestetynie widziałem czy odmachały bo stałem na mostku podczas przejazdzki moim wigry3

pozdro dla kolegi ze 156ki widzianego dzisiaj rano jadacego z dabrowki na welnowiec tylami kolo huhtamaki (jakos to tak sie pisze), migniecie dlugimi i zero odzewu, jechalem cala trase za kolega, i pozdro dla wlasciciela czerwonej 156ki stojacej dzisiaj kolo 11 na osiedlu witosa na moscickiego na SJ.... i wlasciciela czerwonej 147ki stojacej w imielinie na imielinskiej kolo skrzyzowania jak dobrze pamietam to na SBL....

---------- Post dodany o godzinie 20:41 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:12 ----------

aha i pozdro dla wlasciciela 156ki stojacej kolo budowlanki na nowym osiedlu na dabrowce malej.

pozdro dla sław'a, jego alfa widziana dziś około 13:30 na mikołowskiej obok bazyliki:)hehe wymyta, wypucowana, szkoda, że na stalówach:P

Stojąc na światłach w BB na Andersa obok 159SW, pomachałem panu (ok.55l) z uśmiechem na twarzy. Następnie on podniósł rękę i... popukał się w czoło.

Nie pozdrawiam snobistycznego bufona:mad: Kup se pan lepiej Passata:mad:

Stojąc na światłach w BB na Andersa obok 159SW, pomachałem panu (ok.55l) z uśmiechem na twarzy. Następnie on podniósł rękę i... popukał się w czoło.
\

Wiesz co? żal mi go. To musi byc jakiś bardzo ponury, stary (mentalnie) zrzęda nie potrafiący dostrzec i docenić odrobiny życzliwości.
Ale musiałeś mieć minę...:)

Też mi się Victoria wydaje, że gościu nie wie co kupił... Nie stać mnie na taką furę, pod krawatem też nie jeżdze, młody jestem więc mnie olał. Co do miny to fakt, było mi trochę głupio aż do czasu jak wjechałem do Tychów. Już z daleka mi ktoś mrugał:D Prawdziwy alfaholik.
Często spotykam w Tychach czarną 147 TI, ale na katowickich blachach, więc to chyba nie ty:)

Nie łam się, sprawiedliwość go dopadnie jak mu ktoś żonę "puknie" ;)

pojechales teraz po bandzie i to grubo :D :D

---------- Post dodany o godzinie 18:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:51 ----------

pojechales teraz po bandzie i to grubo :D :D

Z takim mrukiem to chyba by żadna nie wytrzymała... Cóż, nie każdy mając Alfe jest Alfistii

Może to był rzecznik prasowy ratusza, albo prezydent bo jeździ 159 :D

Często spotykam w Tychach czarną 147 TI, ale na katowickich blachach, więc to chyba nie ty:)

Nie ja;) Moja strzała jest srebrna i ST oczywiście. Ale ja ostatnio (niedziela?) widziałam taką Alfę jak Twoja na os.W. Stała sobie grzecznie zaparkowana. Coś Ci o tym wiadomo?:)

pozdrowienia dla kierownika 155 SCI..... ramki klubowe, w tychah koło straży ok 11.00 jechał obok mnie, ale był chyba zamyślony i nie reagował

a ja dzisiaj jechałem i mrugałem swiatłami do kazdej alfki nawet mrugali do mnie tylko niewiem czy odzew czy na złosc bo było ciemno i ich oslepiałem ??

Amortyzatory
Powrót