a ja pozdro najprawdopodobniej dla bociana jeżeli to Ty zjeżdzałeś z Murckowskiej o 23:08 pod ta swoja gruba a jak to nie Ty to pozdro dla tego kto jechał GT![]()
a ja pozdro najprawdopodobniej dla bociana jeżeli to Ty zjeżdzałeś z Murckowskiej o 23:08 pod ta swoja gruba a jak to nie Ty to pozdro dla tego kto jechał GT![]()
No Alfa No Fun-No Fun No Life
popzdrawiam kolege riflewod ktor siadl mi na zderzaku u mnie na wsi dzis wieczorem;p pocisnolem awaryjki i machnolem ręką tyle ze jechalem nowym brzydkim czarnym toledo od nas z komisu;p
Coxu ustrzelony wczoraj wczoraj w zabrzu pod mostem![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam czerwoną 156 stojącą wczoraj w Bytomiu w okolicach dworca autobusowego za "kebabami"oraz czarną 156 na Katowickiej, którą spotykam już od dawna, ale dopiero od jakiegoś czasu pojawiły się na niej klubowe ramki.
Pozdrawiam wszystkich widzianych wczoraj Tychy-Zabrze ,szczególnie gtv ? na którą się zapatrzyłem,pozdrawiam kierownika![]()
Rychu widzisz przez Ciebie pomyslalem ze Marshall nie rozpozna gtv od gt![]()
No nie powiem Bocian ze sie nie gapilemPozdrawiam!
"Osoby które potrzebują czterech kółek i przymocowanego do nich fotela kupują sobie BMW albo Vectrę, ale Ci którzy są świadomi, Ci którym zależy, Ci którzy chcą by układ kierowniczy mówił, a silnik zanosił się rykiem - Ci kupują Alfy" - J. Clarkson