pozdrowienia dla czarnej 159 KPR na bora-komorowskiego , pomachane ;]
Pozdrawiam kierowcę czarnej 156, zaparkowanej na ul. Krótkiej w czewie. Luba czekała w środku![]()
Pozdrawiam kierownika Mitsubishi ,które miało z przodu ramkę Alfaholicy ,stało koło kebaba.
pozdrowienia dla ciemnej(czarnej? )159 mijanej i zauważonej w ostatnim momencie(mrugającej)w okolicach czeskiego Krnova w ostatnią sobote.
Pozdrowienia dla srebrnej 156 SW rej. SY... widzianej jakiś tydzień temu ok. 23/24 w Nakle Śl pod remizą straży wracałem prawie z piwka na piechote ale kierowca zagadany z swoją lepszą połówką xD
Pozdrawiam kierownika przepięknej czarnej Alfy na SPS , z którym mijałam się dzisiaj około 15:30 przed wiaduktem Pawłowice - Jastrzębie - nie zdążyłam zareagować na Twoje mrugnięcie, tak się zapatrzyłam na Twoją lalkęAle serdecznie pozdrawiam
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Pozdrowienia dla kierownika czarnej oramkowanej 147 który dziś o 17:00 w Tychach na Stoczniowców skręcał na osiedle (zjazd przed myjnią), nie miałem jak pozdrowić odjeżdżałem akurat z przystanku po drugiej stronie![]()
pozdro dla czarnej 159 mijanej dzisiaj na górce obok zajezdni w SC, reka była
pozdr dla kolegi w ormkowanej czerwonej 156, wdzianego na skrzyzowaniu na zaborzu kolo oswgodzina ok 9 chyba, ja skrecalem, ty jechales praosto
lapki byly