Pozdrawiam 159 SW spotkaną dzisiaj przy wjeździe na A4 w Katowicach. Przy McDonald's i BP. ;-) Jedyny, który mnie dzisiaj pozdrowił, a namachałem się sporo...
Pozdrawiam 159 SW spotkaną dzisiaj przy wjeździe na A4 w Katowicach. Przy McDonald's i BP. ;-) Jedyny, który mnie dzisiaj pozdrowił, a namachałem się sporo...
pozdro dla czarnej GT na blachach SWD spotkanej dziś w Wodzisławiu obok nowo powstającego mini rynku. Widziana ok. godz 8 rano.
srebrna 156 w kombiku na Chemików w Ośwoczywiście łapki i świtała były pozdrawiam!! P.S PHOENIX to Ty??;]]
Pozdrowienia dla kolegi SPI który dzis jechał w stronę Piekar Śląskich i mijał pielgrzymkę, pozdrawiam tych którzy bedą nas mijać na trasie Piekary Śląskie - Miasteczko Śląskie Żyglin![]()
Pozdrowienia dla czarnej Alfy KR widzianej wczoraj na Zakopiance (to było chyba przed miejscowością Gaj). Kolega mnie niestety nie widział.
Pozdrowienia dla kierowcy ślicznej Brery Spider z otwartym dachem, którego po 17:00 widziałem na rondzie w Kobiernicach.
kudłaty ustrzelony w k-ce podjechałem Ci pod zderzak z tyłu ale mnie nie zauważyłeś wiec musiałem polecieć prawym by sie przywitać![]()
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SD i czarnej 147 KCHoba widziane na Mydlicach obok szpitala w DG. pomachane - odmachane