pozdrawiam kierowce czerwonego Alfa Romeo 145 widzianego dzisiaj w Łodygowicach koło Żywcawidziałem jak machałeś ale nie zdążyłem zareagować..teściowa prawiła jakies swoje morały i mnie zagadała
![]()
pozdrawiam kierowce czerwonego Alfa Romeo 145 widzianego dzisiaj w Łodygowicach koło Żywcawidziałem jak machałeś ale nie zdążyłem zareagować..teściowa prawiła jakies swoje morały i mnie zagadała
![]()
Siemka ;d Dziś jakiś Alfaholik w srebrnej 147 w Mysłowicach przy realu ok. godz. 20:00, machał i machał ale ja zaćmiony nie odmachałemteraz odmachuje
Jechałem identyczną 147. sorki.
granatowa 147 na KSUw okol. Suchej
kolega z rameczkami pozdrawiam!!
pozdro dla kolegi w 147 po fl w zabrzupomachane bylo. oraz pozdro dla bamboszka obtrąbionego wieczorem w bielsku
![]()
Kolego jest od tego specjany temat jak coś, aby nie zaśmiecać forum
http://www.forum.alfaholicy.org/malo...a_sie-589.html
Pozdrawiam
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Pozdrowienia dla kierownika niebieskiej Alfy 147 1.9 nr SB..... widzianej wczoraj na obwodnicy od strony ATH (kierował się w stronę centru Bielska).
A ja chcialbym pozdrowic wlasciciela srebrnej GT, obok ktorej parkowalem na parkingu dlugoterminowym na Balicach.
Wylecialem na 4 dni, a po powrocie GT jeszcze tam stala. Po dlugosci postoju domyslam sie, ze to urlop... wiec mam nadzieje, ze byl udany.
Pozdrawiam tez kierowce Spider'a, z ktorym wczoraj sobie pomachalismy. Niestety, nie pamietam gdzie to bylo ;-)
Na Balicach zrobilem fotke na pamiatke ;-)
![]()
Pozdrawiam na kolezanki z krakowa spotkanej w chorwacji156 z czerwonymi felgami. Gdy wracalismy, to jeszcze auto stalo wiec urlopik chyba dluzszy niz moj.
Pozdrowienia dla właścicielki czerwonej Alfy 145 z tablicami SMI na klubowych ramkach widzianej dzisiaj w Tychach koło 11 za którą jechałem czarną 147![]()
Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 pomachanej i odmachanej na Operacji Południe w BB