Pozdrowienia dla czarnej 159 1.9 widzianej dzisiaj na rondzie obok hotelu tychy o godz. 18:40 :]
Pozdrowienia dla czarnej 159 1.9 widzianej dzisiaj na rondzie obok hotelu tychy o godz. 18:40 :]
też się zastanawiałam, kiedy razem przedzieraliśmy się przez zweżkę w Tychach, no ale wywiad działa (sickboy) i już wiem
swoją drogą to niesamowite, przez kilka miesięcy nie spotkałam nawet pół oramkowanej Alfy, a od 2 tygodni gdzie nie spojrzę tam Alfaholik. Miłe
Jeszcze raz pozdrawiam, choć światełka były![]()
Z Alfą jak z kobietą - trzeba wiedzieć jak się z nią obchodzić
A ja pozdrawiam widziane 2 Alfy 166 (czarna) na blaszkach KR i szarą 147 na KRA widziane ok 1 w czw. na stacji w Łodzi, lub zaraz za. Wracałem z wakacji czerwonym Transporterem na KBC.
pozdrowienia dla kierownika granatowej badz czarnej 147 oramkowanej widzianej dzis ok. 12 w sosnowcu na wysokosci doriana, oczywiscie pomachane odmachane![]()
pozdrowienia dla grafitowej alfy 147 widzianej w jaworznie wczoraj na drodze 79 za fashion housejechałam czarną corsą na SM którą wyprzedzałeś ale poszły długie
![]()
i pozdrawiam też czerwoną 156 V6 widzianą wczoraj na podwalu w jaworznie po 22
pozdrawiam także Pietropiliego widzanego wczoraj na rymerze![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Pozdrowienia dla czarnej 159 rej KR....... widzianej 30-go lipca (w poniedziałek) ok godz. 8 rano na Restplatzu jakieś 4 kilometry za Wiedniem![]()
pozdrowienia dla Pana w ciemnej 156 SW widzianego dzisiaj w Gliwicach na Portowej koło godziny 11, ja pomachałam, Pan kiwnął głowąi dla srebrnej/jasno niebieskiej SW na ramkach w Gliwicach na skrzyżowaniu Grottgera z Bernardyńską, jakieś pół godziny temu
- łapki były;P
to moglem być ja jeżeli było to ok godziny 16:00 - 17:00 albo 18:30 - 19:00 i o ile nie odmrugałem bo nie zauważyłem migającej corsypozdrowienia dla grafitowej alfy 147 widzianej w jaworznie wczoraj na drodze 79 za fashion housejechałam czarną corsą na SM którą wyprzedzałeś ale poszły długie
![]()
![]()