pozdrowienia dla własciciela czarnej alfy 156 zaparkowanej w piatek w chorzowie nie daleko sondu . Alfa miała banana z tyłu . Super sie prezentowała
pozdrowienia dla własciciela czarnej alfy 156 zaparkowanej w piatek w chorzowie nie daleko sondu . Alfa miała banana z tyłu . Super sie prezentowała
niezła sztuka ! od razu ją zauważyłem ustawiłem sie na drugiej stronie. Pozdrawiam
Pozdrowienia dla Pani w bordowej Alfie , machalem machalem i nic, dzialo sie to na skrzyzowaniu w Katowice-piotrowice.....zagapila sie Kobita
no i dla sasiada z ligoty ktory ma piekna 156 kombi 1.9...tak ladnie sie prezentuja 2 alfy koolo siebie, az milo popatrzec![]()
pzdr dla czarnej 156SW 2.4jtd SK..cos tam DK86 przed Tychami,godz ok 13.20 ,były łapki,światełka itp![]()
A ja pozdrawiam panią w 159, która migała światłami całej kolumnie Alf jak jechaliśmy na spota![]()
a ja jej mrugnalem na samym poczatku to nie zalapala o co chodziale tez pozdrawiam
i Pana w 156 ktory odmachal jak jechalismy w kolumnie
![]()
Today we are living our future memories..
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
pozdrowionka dla czerwonej 146 dzis okolo 13 20 ul igołomska wyjazd z huty, alfinka na naszych ramkach D