Mosz racja chopie zy ni jyst tak samo jak DombrowaA godac ni umia tak se tylko udaja...Tobie wychodzi to przeca lypiej niz mi
Jo tyz jyst z Zaglembia od dziada pradziada i wcole sie tego nie wstydza
![]()
Mosz racja chopie zy ni jyst tak samo jak DombrowaA godac ni umia tak se tylko udaja...Tobie wychodzi to przeca lypiej niz mi
Jo tyz jyst z Zaglembia od dziada pradziada i wcole sie tego nie wstydza
![]()
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 sw na ramkach widzianego wczoraj w DG na alejach![]()
Pozdrowienia dla właściciela/ki pięknej czarnej oramkowanej 156 SW o rej. ST 70*** stojącej po 17:40 pod Groszkiem (Borowa na przeciw SP10) w Tychach. Miło było zobaczyć w końcu Alfę z ramkami na osiedluKręciłem się tam chwilkę ale nikt pod autko sie nie zgłosił
![]()
Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 którego spotkałem na parkingu pod krokusem w krakowie wczoraj po 21 i pozdrawiam właściciela 147 chyba czarnej na ramkach pod McDonaldem przy rondzie matecznym.![]()
kolege na ramkach w kce pod rondem ciemna 156 sw na TJE tablicach ktoremu machałem i mrugałem awaryjnymi ale zero reakcji nie chwaląc sie leciałem audi Rs6
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdro dla arcykor widzianego dzisiaj o 6:40 skręcał na aleje. Jechałem w seicento więc nawet nie mrugałem![]()