aaaaa ja tam mam wiedzieć gdzie ja byłam ciemno było i tyle i może na tym zakończmy ten temat
a swoją drogą PiterR skąd Ty wiesz gdzie ja byłam?? P
wlasnie, ciemno było i end of topic a zgaduje w sumie gdzie byłaś, tylko taka zapore kojarze i generalnie to mały OT sie robi, zaraz mody beda krzyczeć
niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopena niestety obaj panowie nie w temacie ;/
pewnie tam jeździł na tą zaporę tylko ciekawe w jakich celach mam nadzieję że Puotek czasem nie jeżdzi VW Polo stało tam takie jedno
a miał być koniec tematu
pewnie tam jeździł na tą zaporę tylko ciekawe w jakich celach mam nadzieję że Puotek czasem nie jeżdzi VW Polo stało tam takie jedno
a miał być koniec tematu
Haha, czasem jeżdzę VW Polo ale nad zaporą w Świnnej nim jeszcze nie byłem.
A te tereny znam, bo mam tam rodzine
niniejszym pozdrawiam niebiesko - morską 156 na rej. SK widzaną na ul. Katowickiej w M-cach i granatową 146-kę na Szopena niestety obaj panowie nie w temacie ;/
Podejrzewam, że ta niebiesko morska to była moja :-). Przepraszam bardzo, ale musiałem nie zauważyć. To się więcej nie powtórzy. A na Szopena też dosyć często jestem...
Podejrzewam, że ta niebiesko morska to była moja :-). Przepraszam bardzo, ale musiałem nie zauważyć. To się więcej nie powtórzy. A na Szopena też dosyć często jestem...
musiał Kolega mnie widzieć bo przeze mnie musiałeś stanąć bo wjeżdżałam na parking
pozdrawiam alfę 147 na rej KWA widziana w Mysłowicach ;]
Ostatnio edytowane przez aniucha05 ; 02-10-2009 o 19:57