Pozdrowienia dla klubowej chyba srebrnej i chyba 156 widzianej wczoraj w Cieszynie na jednym z rond. Niestety nie mijaliśmy się bezpośrednio
Pozdrawiam kierowce, ktory zostawl mi wizytoweczke za szybką na ulicy Wrocławskiej w ChorzowieZ tego co ustaliłem był to P4
![]()
pozdrawiam czarna 159 (KR...) na rameczkach stojaca na podziemnym parkingu Bonarki kolo 19 oraz kolege w ciemnej 33 (SH...) z ktorym wymienilem pozdrowienia na swiatlach kolo Castoramy.
pozdrawiam alfaholika stojacego pod AEiI w gliwicach zlotą GT rej SK **2AL![]()
A ja pozdrawiam ciemno niebieską (blue cosmo? ) Alfę 156 na blachach SK , za którą jechałem wczoraj od Żywca aż do obwodnicy BielskaPotem na obwodnicy pojechałem już szybciej niż Alfa
Niestety nie mrugałem bo jechałem Mitsubishi Outlanderem tym razem
![]()
Pozdrawiam właściciela poliftowej Alfy 156 SW rej. KOS... parkującego dzisiaj pod Auchan Mikołów![]()
alif widziany na winklu kruszowicka / kupaly, ale za poznio Cie zobaczylem. nie mialem jak mrugnac. cos kolo 17. chyba tylko niebieska gt smigasz w tamtych rejonach
A ja pozdrawiam tego kto wrzucił mi w poniedziałek wizytówkę za wycieraczkę w Siemianowicach w Michałkowicach lub na Bytkowie