Pozdrawiam kierownika czarnej, oramkowanej Alfy 15x (156 albo 159, zauważyłem w ostatniej chwili) jadącego ulicą Prądnicką dzisiaj około 7:30. Była łapa w górze, ale dość późno, mogłeś nie zauważyć.
Pozdrawiam kierownika czarnej, oramkowanej Alfy 15x (156 albo 159, zauważyłem w ostatniej chwili) jadącego ulicą Prądnicką dzisiaj około 7:30. Była łapa w górze, ale dość późno, mogłeś nie zauważyć.
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Pozdrawiam srebrną 156 na ramkach klubowych KR388... widzianą dzisiaj około godz. 14.40 na Rybitwach w Krakowie (odmrugane i łapki były) oraz pozdrowienia dla czarnej 159 (pomrugane , pomachane i odmachane) i ciemnej 156 (niestety brak reakcji na mruganie i machanie) jadących w kierunku Krakowa widziane w Łapczycy około godz. 15.10![]()
Pozdrawiam kolegę michał87tg, który dziś na Kościuszki w Tarnowskich Górach mijał moją zaparkowaną alfke, machałem ale kolega bardziej patrzył na alfę niż na mnie![]()
Czasami to aż mi głupio, że inni mają takie brzydkie samochody
Pozdrowienia dla alfaholików i/lub alfahholiczek parkujących przy ul. Cystersów w Karkowie szczególnie oramkowaną GT KCH i oramkowaną 156. Kierowników lub Kierowniczek nie widuję ale auta mijam niemal codziennie
Pozdrawiam Cieszyniaków: Panią z czerwonej 147 2,0 T SPARK, pana z błękitnej 147 mijanego od skrzyżowania na Ustroń po Goleszów, 156 SW stojącego koło FORTUNA przy Korfantego, 166 srebrne mijane na rondzie obok STATOIL, 166 granatowe mijane na Bielskiej, 156 również na Bielskiej. No i pozdrawiam Panią z 147 która parkuję swoją belle co dziennie koło mojej![]()
Pozdrawiam srebrną 156 SW na ramkach klubowych SBE 30... widzianą dzisiaj pod ośrodkiem zdrowia na Syberce
pozdrawiam stojaca srebrna GT rej KCH na ramkach. juz drugi dzien na cystersow.