Pozdrawiam Pietropili mijanego w korku Tychy - Katowice, oczywiście pomachane było
Pozdrawiam Pietropili mijanego w korku Tychy - Katowice, oczywiście pomachane było
Kurde, a ja jeżdżę co prawda moją alfa od jakiegoś miesiąca i jeszcze nikt mi nie odmachał)
Pozdrawiam czarną oramkowaną Giuliettę ST... za którą jechałem po terenach przemysłowych w Tychach koło 14
Pozdrawiam właściciela AR GT czarna na rej. SD widziana pod przychodnią w Będzinie na oś. Zamkowym. Pozdrawiam posiadacza czarnej AR 156 SW na ramkach pod media markt w Czeladzi widzianej w sobotę.
Pozdro dla właściciela czarnej oramkowanej 159 zaparkowanej w galerii krakowskiej.
ponowne pozdrowienia dla kolegów w jasnoniebieskiej 147 SY widzianych dzisiaj na dk 88 po 14![]()
Przyznać się kto jeździ ciemna 156 na blachach SCI z ramkami, dziś widziałem jak wyszedłem z roboty pod kopalnia KWK Ziemowit w Lędzinach.
PozdrawiamNawet nie wiesz jakie żywe reakcje kolegów wywołujesz
I trochę się spóźniłaś dzisiaj bo zawsze na moście się mijamy
Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147, jechał po 14 na 88 w stronę A4. Za mną w stronę Bytomia ciemna GT mnie goniła w tym samym czasie. Na wrocławskiej chwile później blondynkę w czerwonej 156 SW.
Pozdrowienia dla conSpira widziany dzisiaj okolo 7:30 na Granicznej w D.G