Pozdrawiam Pana który odmachał mi dziś ok 11:30 w Bukownie koło biedronki w alfie 156 KOLXXXX
Ja osobiście też parę razy się przywitałem z Alfistami ale żaden nie odmachał to odpuściłem. Najlepiej otraktowała mnie policja z alfy kiedy to mojej belli rozładował się akumulator zimą to podłączyli do swojej i powiedzieli, że jak im braknie to też żebym użyczył im swojego. Pozdrawiam Panów policjantówa jak widzicie czarną 146 z numerami 1P46 to śmiało rąsie w górę
![]()
a ja pozdrawiam czarną 159 na rej.SPS mijaną dzis dwa razy machałem migałem i nic... trudno..
była:Alfa Romeo GTV 2,0TS , 166 2,0TS x 2 , 156 2,5 v6 , 156 2,0TS.. jest 166 2,4jtd
pozdro dla 147 z rej KNS widzianej w sobote okolo 18:30 na A4 Szarow - Krakow,
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
Pozdrawiam kolege ze srebrnej 156SW FL /KR 937../ - Dzieki za wpuszczenie na Krolewskiej![]()
Jeśli się nie mylę znowu mijałem kolegę Jin147 dziś obok hali(skręcałem z kolegą na parking szarą ibizą) ok. 13:30. Pozdrawiam również kolegę z oramkowanej, jasnej alfy 156 sw(SR...), machałem z chodnika obok polibudy(gliwice) jednak kolega skręcał w prawo i nie widział![]()
kto za mna mrugal na dobrego pasterza, cos wydaje mnie sie ze to moglbyc frapujacy, bo taki brzydal w srodku bylrowniez pozdrawiam jesli to inny brzydal byl
![]()
Ja pozdrawiam kolegę z 156 z rejestracją RZP ?czy jakoś tak która dziś stała pod Mc Donald około 21:30 koło reala
Oraz pozdro dla kierownika 156 który pracuje w firmie ROSA? ST ****C z którym mijaliśmy się już kilka razy![]()
Himek gdzie ty ja mijasz? Bo może ja to jestem
Wysłane z mojego GT-I9000