Pozdrowienia dla kierowcy czarnej 156 rej RP....... jadącego dziś około 21 za mną Konopnickiej w kierunku ronda Grunwaldzkiego w Krakowie.Były światełka i pomachane![]()
Pozdro dla P4 spotkanego na ściance w Bytomiu![]()
Pozdrowienia dla srebrnej 147 SK parkującej dzisiaj około 18-tej w Katowicach na Kochanowskiego (koło Rialta)
Pozdrowienia dla kierownika i pasażerki ciemnej (chyba czarnej, ciemno było) 147 na klubowych ramkach. Skręcałeś z Opolskiej w Prądnicką, stałem za tobą, mrugałem długimi, kiedy Cię mijałem, machnąłem łapą![]()
Jest: Jaguar XF 3.0 V6
Były: Alfa Romeo 147 1,9 JTD 115 KM => Hyundai Coupe FX 2.0 (RD2) => Alfa Romeo 156 SW 2.5 V6 => Honda Accord VI 2.0 VTEC => BMW 118d E87
Junak 126
Pozdrowienia dla srebrnej 166 2.4 JTD SK7174T na klubowych ramkach, za którą stałem na światłach w Zabrzu na ulicy Piłsudskiego![]()
Alfa Romeo 146--->147-->156-->GT-->159--> Brera-->Maserati GranTurismo--> Nie ma to jak mieć plany na przyszłość
Pozdrowienia dla srebrnej 166 na blachach SY, dzisiaj około godziny 14.15 , przed samym wjazdem do Bytomia od strony SiemianowicPomachane i odmachane
![]()
Pozdro dla kierowników: czarnej 147 w Chorzowie pod Alstomem za podniesiony kciuk i granatowej 156 oramkowanej, z zaciętym lewym kierunkiem od tunelu w K-ce aż do Castoramy w SosnowcuI weź tu człowieku jeździj oszczędnie...
Pozdrawiam sympatycznego Pana w srebrnej 156 KR 3..... który przed chwilą mrugał i machał do mnie na Al.Powstańców Śląskich i potem jeszcze za wiaduktem, nie wiem, czy zauważył że odmachałam![]()