Pozdrawiam kolegę którego codziennie widzę ok 13:50 pod KWK Ziemowit w Lędzinach jak odśnieża swoja 156 w kolorze Azurro Fantasia na blachach ST
Pozdrawiam kolegę którego codziennie widzę ok 13:50 pod KWK Ziemowit w Lędzinach jak odśnieża swoja 156 w kolorze Azurro Fantasia na blachach ST
Pozdrowienia dla dwóch alf:
- ciemnej 147 KOL na ramkach widzianej wczoraj ok godz. 21:30 na ul. Wybickiego w Krakowie. Kierownik mnie wyprzedził, mrugałem ale zero odzewu..
- srebrnej GTV 3.0 V6 widzianej ok godz. 23:30 na alejach. Zatrzymaliśmy się na światłach i pozdrowienie było![]()
Today we are living our future memories..
Pozdro dla kierownika czarnej GT widzianego wczoraj (środa) koło 8:00 w Bieruniu (Starym)
Pozdrawiam właściciela bądź właścicielke czarnej 147 na tablicach KCH. Wlasnie stoję kolo Twojego auta pod SRK w Bytomiu ;-)
Wysłane z mojego HTC One S
Srebrna 156 na ramkach z dużą lotką zauważona w Skoczowie dziś ok 5.30 rano.
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."
Pozdrawiam serdecznie srebrną 166 w Zabrzu dzisiaj, która zanim mnie wyprzedziła to się zrównała i pomachaliśmy sobieOdrazu miałem banan na twarzy
Coprawda jechałem w "trybie" eko, więc nie deptałem ostro, ale pomimo to widać że miała odejście ta 166, cóż to za motor?
![]()
Pozdrawiam czarna 159 SW KPR którą widziałem dziś ok.szesnastej jak stała na Bora-Komorowskiego do skrętu z Wiślicką w KRK.Ramki były.
pozdrowienia dla ciemnej 147 na ramkach SO widzianej dzisiaj o 6.30 na drodze Sosnowiec-Katowice.
Pozdrowienia dla kolegi w czerwonym polarze Alfaholików widzianego wczoraj w Sferze w Bielsku około 19.30![]()
"Jeśli widzisz coś w swoim umyśle, to wkrótce będziesz miał to w ręku. Jeśli potrafisz myśleć o tym, czego chcesz i uczynisz z tego dominującą myśl, to sprawisz, że pojawi się to w twoim życiu."