wczoraj jadac sobie spokojnie 140 prawym paskiem na DTS podjechała mi alfina na ramkach sl tablice granat 156 w SW kolega leciał na chebzie pętla nowy jorkpozdrowiony długimi i awaryjkami
wczoraj jadac sobie spokojnie 140 prawym paskiem na DTS podjechała mi alfina na ramkach sl tablice granat 156 w SW kolega leciał na chebzie pętla nowy jorkpozdrowiony długimi i awaryjkami
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Pozdrawiam wypicowanączerwoną 147 na ramkach, przy zjeździe z A4 na S1. Blachy SJ, pomrygane
![]()
Ja pozdrawiam wszystkie widziane Alfy dzisiaj, pomimo tego że wszystkim machałem a nikt chyba nie odpowiedział :/
Pozdrawiam kolegę z czarnej AR SW 159 (ramki były) z którym wczoraj w Krakowie odbyliśmy "wspólną" trasę od Lubomirskiego, aż do AWF. Pozdrowienia były, kolega na pewno z forum.
(jechałem srebrną 159 SW)
Pozdrawiam
pozdrowionka dla koleżanki Brera21 , tradycyjnie już chyba , pomachane i światełka, oraz czarna 159 z ramkami widziana w środę na dwu-pasie w Bielsku od strony Cieszyna zjezdrzala w kierunku MAKRO ( światełka były ) ,
chciałbym również życzyć wszystkim miłośnikom Alfy Romeo zdrowych i spokojnych Świąt , oraz szczęśliwego Nowego Roku .
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich serdecznie .
jeśli pomogłem w jakimś poście nie zapomnij podziękować za niego
"Życie dane jest raz człowiekowi i trzeba przeżyć je tak, by nie płonąć ze wstydu za lata przeżyte bez celu."
Il mio terzo amore Alfa Romeo
Pozdrowienia dla użytkownika czarnej oramkowanej Alfy 147 JTD bez kołpaków, zaparkowanej na szarym końcu parkingu TESCO Gliwice![]()
Włoski geniusz, włoska technologia, włoska pasja.
Jest jakas alfetka z okolic włocławka (kuj-pom) na forum ?miło by było miec fana z tak bliska
![]()
u mnie jest sporo alfinek ale żadna nie jest z forum![]()
@up, A od kiedy włocławek należy do "małopolski i górnego śląska"?![]()
To teraz ja
Pozdrowienia dla dwóch Alfinek 147 o rejestracji SBL
pierwsza po 9:30 na wysokości stacji benzynowych na drodze 44 w Tychach (błękitna)?
druga stała na światłach na Browarze Tyskim i mrugała do mnie przed godziną 13 - pomachane
_tomek_ , czy to Ty do mnie mrugałeś dziś na kostce brukowej po 13?