Pozdrowienia dla:
-kierowcy oramkowanej czerwonej 147 widzianej pod UP na Podchorążych (ja stałem na skrzyżowaniu do skrętu w Kazimierza Wlk)
-kierowcy oramkowanego srebrnego CrossWagona widzianego na parkingu Cieszyńska/Wrocławska
Pozdrowienia dla:
-kierowcy oramkowanej czerwonej 147 widzianej pod UP na Podchorążych (ja stałem na skrzyżowaniu do skrętu w Kazimierza Wlk)
-kierowcy oramkowanego srebrnego CrossWagona widzianego na parkingu Cieszyńska/Wrocławska
Pozdro dla:
GT wyjeżdżającej z uliczki w pobliżu lodowiska - z przodu ramka Alfaholików z tyłu nic , ciekawe ...
166 stojącej na ul. de Gaulle'a pod SP nr 36 ... zero ramek i znaczków ...
![]()
Pozdro dla kierownika 159, która jechała za mną dzisiaj ok 16 ul. Chorzowską i Rozdzieńskiego w tunelu katowickim.
Nie ma co, 159tka w lusterku wygląda bardzo groźnie
- - - Updated - - -
Pozdro dla kierownika 159, która jechała za mną dzisiaj ok 16 ul. Chorzowską i Rozdzieńskiego w tunelu katowickim.
Nie ma co, 159tka w lusterku wygląda bardzo groźnie![]()
Pozdrowienia dla dwóch głucho niemych ślepców w 147 granatowej 1,9 JTD na ramkach z Dąbrowy Górniczej, dzisiaj około godziny 15 przed wlotem do tunelu w Katowicach, od strony Sosnowca. Najpierw migałem - nic.. Później zrównałem się z Wami, trąbiłem ileś razy jak głupi, machałem i zero reakcji, nawet się żaden nie obejrzałMam nadzieję że kolega w ten sam sposób to np. pasów nie zmienia
Bo wjechałby w kogo i nie zauważył nawet
![]()
Pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 KOL zaparkowanej wczoraj ok. 10 rano przy głównym wejściu szpitala w Olkuszu oraz srebrnej 166 zaparkowanej na parkingu przy LIDLU.
pozdrawiam kierowcę srebrnej 156 spotkanego dziś około 15,30 w centrum Ustronia. Łapki były![]()
Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 166 2.4 jtd widzianego przed chwila na wolnosci w Zabrzu. Jechałem firmowym doblo :-)
Wysłane z mojego HTC One S
Pozdrawiam kolegę z Tychów w srebrnej lub białej guillettcie koło Lidla w Tychach ^^
Z kim to mi się tak przyjemnie jechało z Mikołowa do Tychów o 9:00?![]()